İşlemci için bağlamaya çalışıyorum aslındaÇentiklerin oturduğuna emin olun.
Bana ekran kartı için olan PCI kablosunu bağlamaya çalışıyorsunuz gibi geldi.
Uymuyor hocam TEXT yazan fotoğraftaki sol üst ilk pini görüyor musun, orada küçük bir tırnak var ya girmiyor işte zaten o üçgen taktığım yer kare.Uyuyor, bir sorun yok. Anakart pinleri tabiri caizse "bakir" yani ilk siz takacaksınız, bu yüzden biraz zorlayın. Doğru pinleri takıyorsunuz.
O pinlerin uymama nedeni PCI pinleri olması. Başka sarı ve siyah kabloların olduğu 8 pin kablo olması gerek, işte onlar uyuyor.İşlemci için bağlamaya çalışıyorum aslında
Uymuyor hocam TEXT yazan fotoğraftaki sol üst ilk pini görüyor musun, orada küçük bir tırnak var ya girmiyor işte zaten o üçgen taktığım yer kare.
Hocam Psu'da başka pin gözükmüyor ya, o 8 pin girişinin hepsinin dolması gerekiyor mu?O pinlerin uymama nedeni PCI pinleri olması. Başka sarı ve siyah kabloların olduğu 8 pin kablo olması gerek, işte onlar uyuyor.
Aralarda olması gerekiyor, standart şu anda. Elinizde olan PSU'da CPU PİN olduğu yazıyor.Hocam Psu'da başka pin gözükmüyor ya, o 8 pin girişinin hepsinin dolması gerekiyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.