Asrock RX 590 nasıldır?

goldberg

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak. Asrock modelini biliyoruz, tanınan anakart üreticisi. Şu anda ekran kartı da üretmeye başlamış. Acaba Asrock RX 590 nasıldır? Diğer RX 590 modellerine göre nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz araştırma yaptım ben de kendi çapımda bu kart için. Aşağı yukarı GTX 1070 ayarında bir kart. Asrock markası köklü bir anakart üreticisi senin de dediğin gibi. Ancak Gigabyte da ilk başlarda anakart üretiyorken şimdi ekran kartı da üretiyor. Aslında içindeki çip hepsinde aynı. Sadece dış görüşünden tutunda soğutma, boyutlandırma, detayları fark ediyor kartlar arasında. Buda aşağı yukarı 1-3 FPS arası oynamalara sebebiyet veriyor. Zaten çok iyi bir kart olduğu için eğer fiyatı diğer rakip firmaların ürettiği RX 590 lardan ucuzsa tercih ederdim ben yerinde olsam.

Fiyatları aşağı yukarı diğer modeller ile aynı fakat diğer modellerde sıklıkla kampanyalar oluyor.Geneli 1600 lira civarı seyrederken Sapphire ve Gigabyte gibi markalarda aralıklarla indirimler oluyor.
Örneğin linkteki sitede şuan 1475 lira.
GIGABYTE Radeon RX590 GAMING 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
Şahsi fikrimi soracak olursanız ekran kartı nazarında soğutma, malzeme kalitesi ve marka bilinirliği açısından Asrock tercih etmezdim.

Fiyatları aşağı yukarı diğer modeller ile aynı fakat diğer modellerde sıklıkla kampanyalar oluyor.Geneli 1600 lira civarı seyrederken Sapphire ve Gigabyte gibi markalarda aralıklarla indirimler oluyor.
Şahsi fikrimi soracak olursanız ekran kartı nazarında soğutma, malzeme kalitesi ve marka bilinirliği açısından Asrock tercih etmezdim.
RX 590 bile 1475 Lira olmuş. Zamanında Gigabyte GTX 1060' ın 3GB modeline 1450 TL vermiş almıştım. Zaman su gibi akıyor.

Asrock tercih etmemin sebebi teknobiyotik P1 sistem alma arzumdu ama GIGABYTE şu anda daha uygun fiyatlı gerçekten Asrock iyimi olur kötümü olur bilemiyorum. Yorumun icin sağol.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı