Assasins Creed Rogue DLL Hatası

YiğitTalha

Hectopat
Assasins Creed Rogue oyununda DLL hatası verdi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonuzu en son denedim ama olmadı. Ondan once videolar izledim ve DLL'leri karıştırdım herhalde. Neredeyse her oyunda olmuyor DLL'ler karıstıgı için. Ne yapabilirim? Bu çakma DLL'leri nasıl eski DLL'lerine geri getirebilirim? Yardım ederseniz sevinirim tek çare format atmak mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Assasins Creed Rogue oyununda DLL hatası verdi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videonuzu en son denedim ama olmadı. Ondan once videolar izledim ve DLL'leri karıştırdım herhalde. Neredeyse her oyunda olmuyor DLL'ler karıstıgı için. Ne yapabilirim? Bu çakma DLL'leri nasıl eski DLL'lerine geri getirebilirim? Yardım ederseniz sevinirim tek çare format atmak mı ?

Burada (üçüncü sıradaki) çözümü verilmiş, dün bende aynı hatayı almıştım bu şekilde çözüldü.
[Çözüm] Windows 10 64 bit 0xc00007b Hatası

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı