Assassin Creed Valhalla iyi mi?

Ben Odyssey'i daha çok sevdim. Yapay zeka bakımından Valhalla'da sorun var, skill ağaçları hoşuma gitmedi, bir düşmanın tamamen pastel renkle kırmızı olarak görünmesi hoşuma gitmedi, ortam ambiyansı da beni pek çekmedi.

Görev çeşitliliği için bir şey diyemem, Valhalla'yı o kadar oynamadım ama Odyssey'de 180 saatim var. Yan görevleri genellikle yapmak zorunda kalmak biraz can sıkıyor ama o dönemin tarihine ilgim olduğu için oyun dünyasını çok sevmiştim.
 
Son düzenleme:
Ben Odyssey'i daha çok sevdim. Yapay zeka bakımından Valhalla'da sorun var, skill ağaçları hoşuma gitmedi, bir düşmanın tamamen pastel renkle kırmızı olarak görünmesi hoşuma gitmedi.
Bu kısım bence de doğru. ODY'i 35 saat sonra sıktı bıraktım. Şimdi Valhalla 36 saat oldu sıkılmaya başladım bile. Bir süre sonra ana görev yerine yan görev yapıyormuş gibi hissediyorum. Bazen içi boş görevler çok ardarda geliyor. Oyunun yapay zekası kötü ve bu durum oyunun combatı iyi olması rağmen can sıkıyor.
 
Origins'i beğenmezler çünkü yeni özellikler getirdiler ve Odyssey, Valhalla oynayıp ya da görmüş birisi tabii ki evrim geçirmiş ilk oyunu beğenmez. Valhalla güzel de hikayeden çıkıyorlar canım sıkılıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı