Assassin′s Creed Black Flag Kenway′in Filosu Oyundan Atma Sorunu

Buğrahan

Hectopat
Daha fazla  
Uplay üzerinden oyuna giriş yaptıktan sonra Kenway′in Filosu görevine gelene kadar hiç bir sorun yaşamadım fakat görev için gemideki odamıza girip filoyu göreve gönderirken oyundan atıyor ve Uplay bir hata vermiyor arka arkaya 5 defa girdim her girişimde daha hızlı atmaya başladı 1 dakika bile geçmiyor bu sorunu yaşayan pek kullanıcı göremedim sizce ne yapmalıyım

Türkçe yama kurulu mu?
Bende de aynısı oluyordu, uPlay'e girip oyunu Türkçe yama ile oynarken ben interneti kesip oynuyordum, görev sonrasu animusa geçerken yamadan kaynaklı bir hata oluyordu açıkladılar zaten sanırsam oda bundan olabilir.

Türkçe yama kurulu mu?
Bende de aynısı oluyordu, uPlay'e girip oyunu Türkçe yama ile oynarken ben interneti kesip oynuyordum, görev sonrasu animusa geçerken yamadan kaynaklı bir hata oluyordu açıkladılar zaten sanırsam oda bundan olabilir.
Evet Türkçe yama kurulu şimdi hatırladım daha önce böyle bir şey okumuştum teşekkürler interneti kesip geçmeyi deneyeceğim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı