Assassin's Creed 1 oynanmalı mı?

AC:1 oynanmaz hocam, aklımı kaybediyordum. Video izledim, iade ettim. 2'den başladım muazzam Ezio hikayesini mutlaka oynayın. Ben sıra sıra gidiyorum AC:3 Remastered oynuyorum Ezio serisi kadar olmasa da şu an fena değil diyebilirim. Bütün seriyi almıştım indirimlerde. :)

AC:1 oynanmaz hocam, aklımı kaybediyordum. Video izledim, iade ettim. 2'den başladım muazzam Ezio hikayesini mutlaka oynayın. Ben sıra sıra gidiyorum AC:3 Remastered oynuyorum Ezio serisi kadar olmasa da şu an fena değil diyebilirim. Bütün seriyi almıştım indirimlerde. :)
Çok teşekkürler hocam sanırım dediğiniz gibi yapıcağım. 1 hakkında pek güzel şeyler duymadım ama genel seri hakkında güzel şeyler duydum ve düşündüm :). Allah'tan henüz almamıştım iyi oldu. Teşekkürler :).

AC serisinin ilk oyunu bana göre neler yapabileceklerini gösteren demo gibi hissettiriyor. Ne karakterlerle empati yapabiliyorsun ne hikayesi ilgi çekici ne de oyun dizaynı güzel. 1. oyunda 4 farklı görevi her oyunun bölümünde 2-3 kere yapıyorsun boss savaşı çıkıyor ve sonraki bölüme geçiyorsun bu kadar.
İkinci oyunda ise bir anda zirve yapıyor, karakterleri, oyun dizaynı, oynayışı her şeyi çok akıcı ve güzel hissettiriyor oynarken ve işin en güzel tarafı 2'yi oynamak için 1'i oynama gerek yok çünkü oynancak bir oyun bile değil, 2. oyunun başında 1'in sonunu anlatıyor (ki tek önemli hatta olan tek şey o) ve oradan devam ediyor.
Brotherhood ise beni hayalkırıklığına uğrattı. Neredeyse 2. oyundan tek farkı grafikleri ve çok ufak oynayış düzenlemesi, onun dışında 2 ile tamamen aynı ve hikayesi benim için biraz daha sönük.
AC serisi çok güzel yerlere gelebilecekken Ubisoft'un salaklığı ve açgözlülüğü yüzünden potansiyeline ulaşamamış bir seridir bence ama yine de zevkli olduğu gerçeği de var.

Assassin's Creed serisini oynamak istiyorum. Öneriler ve canımın çekmesinden sonra oynamaya karar verdim. Şimdi sorun şu, Assassin's Creed 1'den başlamam gerekiyor fakat ingilizcem alt yazı olmadığı için pek yetmiyor. Türkçe yaması da bulunmadığı için oyunu oynayamıyorum. Şimdi ben 2'den başlasam olur mu? Yoksa 1'i bitirmem şart mı? Eğer şart ise bu problemi nasıl çözebilirim?

3'ü mutlaka oynayın remastered olanı da var.

İlk oyunda kendi siması olan bir tane bile karakter yok. Animus bağlandığımız Altair, Desmond birebir kopyası ve ruhsuz odun. AC: Revelations bu karaktere ait bölümler var. Onlar çok daha iyi. Düşman karakterler, rastgele şehirde yürüyen karakterler ile aynı. Görevler şunu yap, şunu bitir ve en son şu adamı öldür diye. Oynayacaksan bile yan etkinlikler, gezme vb. uğraşmadan görevleri yaparak ilerle. Ama izleyip 2. oyuna geçmeni öneririm.

Bı arkadaşa dedim 1. oyundan başla. 1. oyundan başladı ve sıkıldı sonraki oyunları da oynamadı. Yani 1. oyunu pas geçeceksin. Diğerlerini sırasıyla oyna.

Ben pek tavsiye edemem bunu PC sürümünde oynadim oyunu bittiremeden bir bölümde kapatı.
Ama yine de oynayacağım diyorsan PlayStation 2 emulatoründen oynayabilirsiniz.

Assassin's Creed serisini oynamak istiyorum. Öneriler ve canımın çekmesinden sonra oynamaya karar verdim. Şimdi sorun şu, Assassin's Creed 1'den başlamam gerekiyor fakat ingilizcem alt yazı olmadığı için pek yetmiyor. Türkçe yaması da bulunmadığı için oyunu oynayamıyorum. Şimdi ben 2'den başlasam olur mu? Yoksa 1'i bitirmem şart mı? Eğer şart ise bu problemi nasıl çözebilirim?

Hayır önermem tam bir çile direk 2'den başla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı