Assassin's Creed 2 alınır mı?

Bill Clark

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060, Ryzen 7 5800, 32 GB Ram, 256 GB M2 SSD + 2 TB Sata SSD + 1 TB HDD, B550 Anakart, 550 Watt +80 Bronze PSU
Biraz garip soru belki bilmiyorum ama merak ettiğim için soruyorum. Bana göre Steam'de gayet uygun fiyata sahip, sizce?
Assassin's Creed 2 alınır mı? Sarar mı?
(Açıklama yapayım ben Azerbaycan'da yaşıyorum buranın fiyatıyla oyun 5 buçuk dolar)

Son düzenleme:
Biraz garip soru belki bilmiyorum ama merak ettiğim için soruyorum. Bana göre Steam'de gayet uygun fiyata sahip, sizce?
Assassin's Creed 2 alınır mı? Sarar mı?
16 dolar mı ucuz yoksa bende 16 dolar da sizde farklı fiyat mı?

Bir kaç gün önce Epic Games'te 80 liraydı. Bence şu anki fiyattan almamalısınız kesinlikle.

Zamanı için aşırı iyi oyundu. Eğer bu oyun olmasaydı ac serisi çoktan bitmişti.
Ama 15 yıllık bir oyun ve oyun mekanikleri çok değişti, oyunlar çok değişti. Şu devirde sıkıcı gelebilir

Zamanı için aşırı iyi oyundu. Eğer bu oyun olmasaydı AC serisi çoktan bitmişti.
Ama 15 yıllık bir oyun ve oyun mekanikleri çok değişti, oyunlar çok değişti. Şu devirde sıkıcı gelebilir

2.oyundan nasıl devri bitecek bir serinin...

5,5 dolar yanlış yerden bakmadıysam 9,35 manat yapıyor hocam. Eğer cebinizi yakmayacak bir miktarsa alabilirsiniz tabi, çokça methedildiğini duydum. Bende de var gerçi ama ben yeterince oynamadım, duruyor kütüphanede.

5,5 dolar yanlış yerden bakmadıysam 9,35 manat yapıyor hocam. Eğer cebinizi yakmayacak bir miktarsa alabilirsiniz tabii, çokça methedildiğini duydum. Bende de var gerçi ama ben yeterince oynamadım, duruyor kütüphanede.

Benim açımdan fazla bir para değil yaklaşık 2 günlük harçlığım yapıyor zaten ama alırsam indirimli alırım muhtemelen 1 dolara kadar düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı