Oyunun save dosyasını silin. Dosya burada yer alıyor:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\[Hesap adınızla ilintili klasör adı]\54
Sonrasında da uPlay'den Cloud Sync'i kapatın:
Çözüm 2:
İlk çözüm işe yaramazsa oyunun ana Exe'sini kopya koruması devre dışı bırakılmış EXE ile değiştirmek sorunu çözüyor. Ancak biz bu dosyayı paylaşmıyoruz. Yasal çözüm sunulabilmesi için Ubisoft'un kendi exe dosyasını güncelleyip düzeltmesi gerekiyor.
Söz konusu dosya oyunun No-DVD güncellemesinde bulunabilir:
Yok oyun orjinal zaten. O yuzden o tarz seyleri denemedim. Bu arada oyun su an sadece single player olarak calisiyor, uplay ve oyunu tamamen kaldirip tekrar kurdum yine ayni hatayi aldim daha sonra oyun dosyalarini uplay uzerinden tekrar verify yaptigimda duzeldi. Multiplayer da hala oyun acilmadan durduruldu hatasi aliyorum.
Sonunda buldum çözümünü. Ubisoft forum sitesini araştıra araştıra bulduk sonunda Hemen başlayayım anlatmaya fazla uzatmadan.
Sorunu şu şekilde düzelttim çok saçma birşey olarak Orjinal oyuna crack işlemi uyguladım ve şaşkın bir şekilde oyun oldu yani sıkıntısız akıcı bir şekilde oynayabiliyorum şuanda.
Arkadaşlar aynı sorun bende de var videosunu ( Assassin's Creed III 12 10 2016 01 38 39 01 ) da aldım arkadaşında dediği gibi oyun orjinal ama single player çalışmıyor karakterler yok.
Multiplayer için çözüm: Arkadaşlar multiplayer için punkbusters'i indirmeniz gerek:
Tıpkısının aynısı bende de oluyor. Çözünümü bir türlü bulamadım. Multi player açınca sorun yok ama single player açınca hiç kendimiz görünmüyoruz 1-2 adım atınca oyun hata veriyor.
Aynen bendede aynısı oluyor. Ücretsiz diye indirmiştim. Daha önce 3, 4 tane Assassin's Creed oynamıştım hiçbir sorun olmamıştı. Heryere baktım denedim ama hiçbirşey olmadı.
Sistem