Assassin's Creed Brotherhood Setup Hatası

Zaten setup kurulsa bile CD Key isteyecek. Mecburen kutusunu bulmalısınız.
Bence korsan indirin korsana destek yok ama sonuçta oyuna para vermiş ama oynayamıyorsun. Yanı korsan olmuyor.
 
İşte benim gibi oyun elinize geçince 11 kere bitirseniz :D Ben oyunu 11 kere korsan oyunda bitirdim ama haklarını yemiyim diye orjinalini aldım ama oynamıyorum. Cd'yi de tasvip (umarım doğru yazmışımdır) etmiyorum. (Önermiyorum) Çünkü bir kaybolsa aha sana dert. Steamden alın hem sürekli oyunları indirimde. Beleş beleş alın işte... Böyle cd ile sorun oluyor.
 
Hocam crack nasıl kurucam ? Ben o kadar para verdim(20 TL gidip döner yerdim o parayla). Şimdi oynayamıyorum. Aynı keyi tekrar yazsam olur mu ? Ubisoft'un ilk AC oyunları güzel dedik yine küfür yedirtti kendine. Benim akılsızlığım ama. Firma o kadar çok hata yaptığı halde ben CD ile aldım. Steam'den almalıydım. Neyse şimdi ağzımı bozmayacağım. Dediğim gibi, aynı keyi tekrar yazsam olur mu ?
 
Oyunun kutusundaki keyden bahsediyorsanız steam'e oyun ekleden kodu yazar indirir oynarsınız.

Tabi önceden o keyi kullanarak oynadıysanız işe yarar mı bilmem...
 
Demekki o kod Uplay koduymuş Boşuna aramayın etkinleştirmessini, ama setubu kurmayı başarırsanız kutuyu arayın artık uplayda etkinlestirdiginiz için sadece Setuba girebilirsiniz etkinlestirdiginiz uplayı hatırlıyorsanız oynayabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı