Assassin's Creed evrenine hangi oyundan başlanmalı?

MRainb0w

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti
Herkese iyi forumlar. AC evrenine hangi oyundan başlanmalı? AC oyunlarını hep izledim veya çok az oynayıp bırakmak durumunda kaldım önerilerinizi bekliyorum.

Herkese iyi forumlar. AC evrenine hangi oyundan başlanmalı? AC oyunlarını hep izledim veya çok az oynayıp bırakmak durumunda kaldım önerilerinizi bekliyorum.
Assassin creed oyunlarının hikayelerinin hepsi farklı.Mesela rogueyle black flag aynı değil,ama bu sadece 1,2,3 gibi olmayan oyunlarda geçerli.Ama yinede ben sana söyleyeyim başlama sırasını.
1 - Assassin's Creed Odyssey
2 - Assassin's Creed Origins
3 - Assassin's Creed Mirage
4 - Assassin's Creed Valhalla
5 - Assassin's Creed
6 - Assassin's Creed II
7 - Assassin's Creed: Brotherhood
8 - Assassin's Creed: Revelations
9 - Assassin's Creed IV: Black Flag
10 - Assassin's Creed Rogue
11 - Assassin's Creed III
12 - Assassin's Creed Syndicate

İyi bir suikastçı hikayesi istiyorum diyorsan Ezio Trilogy'nin ilk oyununu oyna. Ha yok ben geniş açık dünya, bitmeyen questler vs. istiyorum diyorsan - bana göre - serinin en iyi oyunu Odyssey'i oyna. Aradığım şey Kaptan Vahşi Kelebek tarzında diyorsan Black Flag oyna.

AC serisinin çoğu oyunu iyidir zaten birkaç istisna hariç. Sen Japon oyunlarıyla arası iyi olan kilo sorunlu ağabeyi çok da umursama.

Assassin Creed oyunlarının hikayelerinin hepsi farklı. Mesela Rogue'yle Black Flag aynı değil, ama bu sadece 1, 2, 3 gibi olmayan oyunlarda geçerli. Ama yine de ben sana söyleyeyim başlama sırasını.
1 - Assassin's Creed Odyssey
2 - Assassin's Creed Origins
3 - Assassin's Creed Mirage
4 - Assassin's Creed Valhalla
5 - Assassin's Creed
6 - Assassin's Creed II
7 - Assassin's Creed: Brotherhood
8 - Assassin's Creed: Revelations
9 - Assassin's Creed IV: Black Flag
10 - Assassin's Creed Rogue
11 - Assassin's Creed III
12 - Assassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed'a yenı baslayan bırıne onerdıgın ilk 5 oyuna bak sen Assassin's Creed oynadın mı daha once?

Herkese iyi Sosyaller. AC evrenine hangi oyundan başlanmalı? AC oyunlarını hep izledim veya çok az oynayıp bırakmak durumunda kaldım önerilerinizi bekliyorum.

Dostum AC 2 bitir sonrasında broterhood a geç ondan sonrasını yıne konusuruz

İyi bir suikastçı hikayesi istiyorum diyorsan Ezio Trilogy'nin ilk oyununu oyna. Ha yok ben geniş açık dünya, bitmeyen questler vs. istiyorum diyorsan - bana göre - serinin en iyi oyunu Odyssey'i oyna. Aradığım şey Kaptan Vahşi Kelebek tarzında diyorsan Black Flag oyna.

AC serisinin çoğu oyunu iyidir zaten birkaç istisna hariç. Sen Japon oyunlarıyla arası iyi olan kilo sorunlu ağabeyi çok da umursama.
Ezio trilogy dışında elle tutulur iyi bir oyun yok seride. Eğer tek istediğiniz 100 kere tekrar eden görevleri tekrar tekrar yapmaksa evet AC serisinin çoğu oyunu iyidir.

Ezio Üçlemesi, 3 ve Black Flag süper. Ben eski kafalıyım ama sanırım, objektif bakınca RPG üçlemesi üzerine yüzlerce saat verebileceğin bollukta. Odyssey ve Valhallayı sevmiştim.

Hikaye istiyorsan başta saydıklarımı, aldığım oyun haftalarca beni tok tutsun diyorsan son saydığım oyunları oyna.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. En kısa sürede AC evrenine atılalım bakalım.

Sıkı sıkıya takip etmeye değer bir hikaye örgüsü olmadığı için çıkış yılına göre ilk oyundan başlamak iyi olabilir. Çünkü mesela yukarıda dendiği gibi ilk olarak Odyssey, Origins, Mirage gibi yeni diyebileceğimiz oyunları oynayınca ilk oyunların mekanikleri eziyet gibi gelebilir. İlk oyunda herhangi bir altyazı desteği olmadığı için ve oynanış olarak pek iyi olmadığı için direkt 2.oyundan başlayıp sırayla gidilebilir. İlla hikayeyi takip edeceğim deniliyorsa da YouTube ne güne duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı