Assassin's Creed Mirage alınır mı?

Gerek yok. Fiyatına değecek bi' oyun değil pek (bence).

Zevkler ve renkler tartışılmaz belki ama Unity mekanikleriyle hikaye - atmosferi 1'e benzer bi' oyun yapmışlar ama o kadar da iyi değil bence. Bi' 1 kadar bile değildi, bi' olayı yoktu benim için.
30 küsür saatte %100'lemişim. Şimdiye kadar ana seriden Shadows ve ana seriyle alakasız Chronicles üçlemesi dışında serinin her oyununu oynamış biri olarak "olmasa da olurmuş" dedim.

Yerine eğer oynamadıysanız "eski"lerden 2 ve/veya Brotherhood'u ya da RPG'lerden Origins ve/veya Odyssey'i tercih edebilirsiniz, bana kalırsa.

Son düzenleme:
Kral selam ben gamefixten oyun aldım sabah aldım oyunu oyun daha gelmedi dolandırıldımmı.

Yok kanka ben daha önce oradan 5 6 tane oyun aldım aldıktan sonra resimdeki işaretlediğim yere tıkla senden birkaç bilgi isteyecek onlara gir canlı destekle iletişime geçiyorsun orada yardımcı oluyorlar eskiden WhatsApp'tan dekont atman gerekiyordu ama değiştirmişler onu bir de oyunu aldıktan sonra genelde yazıyorlar ama belki yazmazlar diye söyleyeyim oyunu nereden alırsan al steam olsun Epic olsun çevrimdışı moda almayı unutma.

Dosya Ekleri

• IMG_20250809_140654.jpg
    IMG_20250809_140654.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 15

Technopat Haberler

Geri
Yukarı