Ubisoft Connect Assassin's Creed Mirage için Ubisoft+ aldım

180 liraya her oyunun deluxe editionları geliyor mu?
Her oyunun önemli DLC'leri(Yani hikâye DLC'leri geliyor). Mesela AC oyunlarında AC Rogue hariç her oyunun en pahalı versiyonu geliyor. AC Rogue'un ise DLC'leri oyunu daha hızlı bitirin diye ek kaynak sağlayan DLC'ler. Yani olmasa da olur DLC'leri.
 
teşekkürler, oldu görünüyor indirmeye başladım.
verdiğin linkten satın almaya girdim ubisoft plus'ı, ubisoft'u xbox üyeliğine bağlattı önce, sonra satın aldırdı normal şekilde.
Sonrasında hata veren ubisoft+ sayfaları da açılmaya başladı uygulaması/veya sitesinde, oradan da indir oyna diyor. Sorun yok gibi. Tıkladım iniyor şuan.
Satın alma kısmında altta xbox one ve series için diyo, pc için yazmıyor ama sorun olmuyor ondan. Xbox sitesi tam doğrusunu yazmamış gibi, ubisoft kendi özelinde izin veriyor demek ki üyelik olsa yeter diye.
 
Bende oldu, yarına görüşeceğiz basim kardeş.
 
Hayır. direkt giriş yapıp satın alabilirsiniz. Uygulama üzerinden gözükmeyebiliyor.
Ben aldım ama çok aylık alma oluyormu ?
 
Bilmeyenler için önce Ubisoft+'ı anlatayım anlatayım:
Ubisoft+ aynı Game Pass gibi size oyun sunan bir aylık abonelik hizmetidir. Aylık 180TL'ye tüm Ubisoft oyunlarına DLC'leri dahil ilk günden ulaşabilirsiniz.

Biliyorsunuz AC Mirage 5 Ekim'de çıkıyor ve Standart için 850, Deluxe için 1000TL fiyatı var. Tabii ki de bu fiyatı hak etmeyen bir oyun. Ben ise gidip 180TL'ye 1 aylık Ubisoft+ aldım. Oyun çıktığında yani 5 Ekim'de oyunun 1000TL'lik sürümü olan Deluxe sürümü ilk günden aboneliğe eklenecek ve bende oyunu indirip oynayacağım.

Açıkçası içimden 180TL bile fazlaymış gibi geçiyor fakat ilk günden oynama şansım olduğu için çok içime oturmadı.

Eğer AC Mirage oynamak istiyorsanız fakat verecek 1000TL'niz yoksa siz de Ubisoft+ alabilirsiniz.

Ubisoft+'ı Xbox'ın sitesinden alıyorsunuz. Ubisoft bu sistemi kendi Türkiye'ye getirmediği için kendi sitelerinde Türkiye'de erişilemez olarak gözüküyor. Sistem Türkiye'de Xbox aracılığı ile erişiliyor. Xbox sitesinden aldığınız üyeliği hem Xbox konsolunuzda hem de PC'de Ubisoft Connect üzerinden kullanabiliyorsunuz.
dostum eline emeğine sağlık okudum 180 tl aldım oynuyorum saol çok teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı