Assassin's Creed Mythology paketi Ubisoft Launcher'dan alınır mı?

Streen

Femtopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere Ubisoft'un kendi sitesinde "Assassin's Creed mythology paketi " 370 TL, içinde AC vallhalla, AC Origins ve AC Odyssey var. Benim Epic Games hesabımda ise 174 TL'ye aldığım AC vallhalla var onu iade edip bu paketi alayım mı? Ubisoft Launcher'i sıkıntı yaşatır mı? Yoksa Epic'de dursun mı AC vallhalla?

Şahsen oyunun Epic Games üzerinde olmasındansa Ubisoft üzerinde olmasını tercih ederim. Yapımcının uygulaması sonuçta. Aynı packi bende satın alacağım fakat bir süre bekleteceğim, zaten ayın 29una kadar sürüyor. Üç oyunu bu fiyata başka bir yerde bulabileceğimizi düşünmüyorum. Bence oyunu iade edip Ubisoft üzerinden satın al, daha sağlıklı olabilir. En azından ben böyle düşünüyorum.

Şahsen oyunun Epic Games üzerinde olmasındansa Ubisoft üzerinde olmasını tercih ederim. Yapımcının uygulaması sonuçta. Aynı packi bende satın alacağım fakat bir süre bekleteceğim, zaten ayın 29una kadar sürüyor. Üç oyunu bu fiyata başka bir yerde bulabileceğimizi düşünmüyorum. Bence oyunu iade edip Ubisoft üzerinden satın al, daha sağlıklı olabilir. En azından ben böyle düşünüyorum.

Teşekkürler öyle yapacağım kesinleştirdim sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı