Assassin's Creed Odyssey 80 TL eder mi?

Ne zaman indirime girer, kaç TL'ye düşer bilmiyorum ama Odyssey gerçekten güzel bir oyun. Ben şahsen çok beğenmiştim. 80 TL'ye -o fiyattaki oyunları düşünürsek- kesinlikle değer ama tabii ki daha ucuza alabilme şansınız varsa tabii daha iyi olur. Ben Ultimate versiyonuna 80-90 TL mi ne ödemiştim.
Hocam Epic adlı uygulama 1 Kasım'a kadar süre vermişti 60tl kuponlar için fakat ben harcayamamıştım.Şimdi ise süresi bitmiş 23Tl gibi bir fiyata alabilcekken alamıyorum.80Tl veresim çok gelmiyor ama.

Hak edip etmemesi kişiye göre değişir. Eğer seriyi seviyorsanız verebilirsiniz. Ama ben gibi hiç bir AC oyununu sevmiyorsanız o fiyatı vermenizi önermem.
Ac oyunlarıyla çok alakam yok fakat bu oyunu çok sevdim.80 vermiyeceğim galiba..
Oyun çok güzel son zamanların en iyi AC oyunu olabilir. 80 eder mi ? Orasını bilmiyorum, ben 28e almıştım.
Epic kupon verirse alacağım,kuponlarla ilgili haber var mı ?

Epic kupon vermese alın derdim ama arada yapıyor çılgın şeyler. Ben 23'TL ye almıştım 80 TL fazla olduğunu düşünüyorum. Ne zaman kupon verileceğini bilemeyiz ama hemen oynamasam da olur diyorsanız benim tavsiyem beklemeniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı