Assassin's Creed Odyssey ve Valhalla alınır mı?

alimertbelenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Asus Tuf Gtx 1660ti

İşlemci: i3-10105F

Anakart: Asus H510M-D

Ram: 2X8 Corsair Vengeance Rgb 3200Mhz CL16

SSD Ve HDD: Fury E-Sport SATA 3.0 2.5" 256 GB SSD - WD Blue 1TBHdd
İkisi beraber Ubisoft20 koduyla beraber Ubisoft'ta 240 TL'ye denk gelmekte. Alınır mı?

Bence mümkünse Gold Edition olarak Odyssey'i alın, Valhalla kalsın. DLC'siz 2 oyun yerine hikaye DLC'leriyle 1 oyun almış olursunuz, iyi kötü neredeyse iki oyunun sadece ana hikayesinin sunacağı oynama süresine denk gelir.
Odyssey'in hikaye DLC'leri fena değil, ana oyunla birlikte bi' 100 saat oynarsınız. Bana kalırsa günün sonunda pişman etmez.

AC Odyssey Gold'un yanında AC3 Remastered + Liberation Hd de veriyor onu da ekleyeyim.
Bence mümkünse Gold Edition olarak Odyssey'i alın, Valhalla kalsın. DLC'siz 2 oyun yerine hikaye DLC'leriyle 1 oyun almış olursunuz, iyi kötü neredeyse iki oyunun sadece ana hikayesinin sunacağı oynama süresine denk gelir.
Odyssey'in hikaye DLC'leri fena değil, ana oyunla birlikte bi' 100 saat oynarsınız. Bana kalırsa günün sonunda pişman etmez.

İkisi beraber Ubisoft20 koduyla beraber Ubisoft'ta 240 TL'ye denk gelmekte. Alınır mı?

İkisini de uzun süre oynadım ama hemen hemen birbirine benziyorlar, doğru, karakterler ve ortam tamamen farklı ama gidişat aynı. Valhalla Odyssey'deki zevki vermedi ben sadece Odyssey almanızı öneririm.

Odysse season Pass dahil tüm DLC ve ekstra oyunlarla kaçmaz bu fiyata. Valhalla çok pahalı.
The season Pass includes: - the legacy of the first Blade (DLC) - the fate of Atlantis (DLC) - Assassin's Creed III Remastered - Assassin's Creed liberation Remastered - the secrets of greece bonus mission.

Ekran görüntüsü 2024-07-24 095735.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı