Assassin's Creed Odyssey vs Origins vs Valhalla

Daha fazla  
Öncelikle 3 oyunu da oynamadım. Serinin sadece Assassin's Creed 2 ve Brotherhood'unu oynamıştım.
Bu oyunlar hakkında bir bilgim yok. Tek bildiğim Valhalla'nın çok sevilen bir oyun olmadığını biliyorum, oyunun yorumları da genel olarak olumlu değil. Nedeniyle yazarsanız sevinirim.

Bu 3 oyun da görev ve oynanış tarız olarak benzer hatta kabaca aynı diyebiliriz. Hangi çağları deneyimlemek istiyorsanız onu tercih edebilirsiniz. Benim tercihim Odyssey olurdu.

Valhalla assassins temasini islemedigi icin sevilmiyor. Zaten baktiginda son üç oyunun üçünde de assassins temasindan çıkılmış. Ama bence ac fani degilsen üçünüde seversin.

3 ü de ortalamanın bir tık üstü oyunlardır. Ubisoft firmasının son 6 7 senede çıkarmış olduğu en iyi 4 oyundan 3'üdür.

Origins yeni motora, yeni mekaniklere, yeni bir hikaye tasarımına ve yeni bir açık dünya dizaynına geçtikleri oyun. Haliyle bu saydıklarımın hepsinde bir parça noksanlık hissediyorsun. Özellikle açık dünyası diğer ikiliden bariz daha boş.

Odyssey in hikayesi ve Akdeniz, Yunan teması bana daha canlı geliyor Nordic temaya göre. Ama dediğim gibi 3'ü de oynanır. ( Ara vermek ve bu arada başka oyunlar da oynamak şartıyla, yoksa sıkar)

Hocam mısır temasını seviyorum. Neden berbat ?
Temasını seviyorsanız bir şey diyemem. Ben beğenemedim gerek oynanış, gerek atmosfer. En öne çıkan oyunlar genellikle sizin oynadıklarınız, Unity, Odyssey ve III şeklinde. Valhalla hastasına bence, sürekli bir yerleri basacaksınız. Oyunun çoğu kısmı bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı