Assassin's Creed: Origins mi? Assassin's Creed: Unity?

Black Flag.

20200201_204948.jpg
 
Çok kararsız kaldım, steam'a bir indirim geldi. AC. oyunlarıda dahil buna. Sizce Orgins mi? Unity mi?
İkisi de birbirinden kötü oyunlar diyim sen anla. Çok fazla ac fanı değilim dersen Unity zaten bozuk oyunda origins için oyun hakkında çok bir bilgi yoksa sanırsam Dost Kayaoğlu'nun bir videosu vardı ona bakabilirsin en azından belirli şeyleri anlatmıştı diye hatırlıyorum. Benim düşüncem o parayı daha iyi harcamandan yana. Bence şimdiye kadar almadıysan git ac olsun yeni oyun olsun diyosan az daha ekle Odyssey al. Eski oyunlarını da oynarım dersen Black Flag, Syndicate veya 2. oyunu önerebilirim ama Origins veya Unity asla.
 
Hala devam ediyor sanırsam.
Az önce baktım evet hala bitmemiş ve garip olan bir aydan fazla oldu. İyi hatırlattın.
Çok kararsız kaldım, steam'a bir indirim geldi. AC. oyunlarıda dahil buna. Sizce Orgins mi? Unity mi?
Para bile vermene gerek yok 30 günlük amazon prime deneme hesabı aç bedavaya alırsın.

@NNUE Hocam neye katılmadınız merak ettim.
 
Son düzenleme:
İkisi de birbirinden kötü oyunlar deyim sen anla. Çok fazla AC fanı değilim dersen Unity zaten bozuk oyunda Origins için oyun hakkında çok bir bilgi yoksa sanırsam Dost Kayaoğlu'nun bir videosu vardı ona bakabilirsin en azından belirli şeyleri anlatmıştı diye hatırlıyorum. Benim düşüncem o parayı daha iyi harcamandan yana. Bence şimdiye kadar almadıysan git AC olsun yeni oyun olsun diyorsan az daha ekle Odyssey al. Eski oyunlarını da oynarım dersen Black Flag, Syndicate veya 2. oyunu önerebilirim ama Origins veya Unity asla.

Bir duymuşsunuz Unity bozuk bir şey bilmeden yazıyorsunuz. Unity düzeleli yıllar oldu hala ufak hatalar var fakat bunlar Origins dahil bütün Ubisoft oyunlarında olan bir sorun. Artık sorun bile denilemiyor bunlara. Unity kesinlikle oynanabilir durumda fakat bence Origins daha iyi bir oyun yine de eğer alabiliyorsanız Odyssey alın Origins'in her anlamda gelişmiş hali aldığı en iyi indirimi de almış kaçırmayın bence.
 

Geri
Yukarı