Assassin's Creed: Origins mi? Assassin's Creed: Unity?

Amazonda bedava fakat 3 gunu kaldi hocam.
Yani herhangi bir problem yoksa 3 gün kalması fark eder mi? Zaten bedava isterse şimdi alsın. Yanlış anlaşılma olmasın diye düzeltiyim oyunu alınca belirli bir süre sonra gitmiyor, kalıcı.
 
Black Flag'ci arkadaşlara, arkadaşlar bende PS3'de zamanında oynadım. Pikseller sayılıyordu ama konsolun yaşına veriyorum.

Konsept, görevler falan hoştu ama mekanikler aşırı çöp. Tırmanma, ateşli silah, kılıç falan hiç his yok.

AC2'yi de PC'de oynamanı önermem. Port berbat çünkü. Ben de oynadım da çeyreğinde falan bıraktım, FPS de sistem kaynaklı kötü idi zaten.

Unity'nin en büyük yararı serinin Black Flag'de kaybettiği mekanikleri geri getirmesi. Bir AC1 seviyesinde olmasa da iyi sayılabilecek savaş mekanikleri, harika grafikler, meraklısına ilginç bir hikaye, atmosfer ve dünya. Oynadım mı? Hayır. Ama oynamayı ister miydim, kesinlikle evet. Game Pass'e Origins ve Odyssey geldi, belki eski AC'ler de gelir.

Origins boş oyun zaten. Odyssey'in yanında demo gibi kalıyor. Oynamaya gerek yok, ki Amazon Prime ile ücretsiz oldu.

Odyssey, o da 100 saat oyun oynamayı sevenlere güzel gelir. Ama ben bulaşmak istemedim. Onun yerine Watch Dogs 2'yi bitirmiştim Game Pass'ten ve memnunum. Oyunu öneren çok, incelemelerine falan göz at eğer beğenirsen oyna. Ama o eski AC'ler gibi değil, onu bulmaya çalışma.

Kısacası, Origins'i Amazon Prime'den, Odyssey'i Game Pass'ten elde edebilirsin. Odyssey'in videolarına göz at, seversen oyna. Unity'i seveceğini düşünüyorum, almışsın zaten.
 
Odyssey gayet güzel bir oyundur. Hikayesi bence origins’e göre aşırı iyi hatta her anlamda originsin üstünde bir oyun. Doğru kararı vermişsiniz.

Unity de işlediği zaman bakımından gayet iyi Fransız ihtilalini çok iyi işliyor etrafta çok fazla insanların olmasından dolayı bu kadar bug vardı oyunda ilk zamanlarda fakat düzelttiler. Oyunun parkur mekanikleri akıcı oynarken iyi hissettiriyor. Fakat oyunun en sevmediğim yanı ana karakterimizin aksiyon kısımlarında diğer oyunlara göre daha ağır olması fakat daha gerçekçi olmuş ve bunu beğenebilirsiniz fakat ben pek beğenmedim.
 
Son düzenleme:
AC Origins ve Odyssey oynadım minimap yoksunluğu yüzünden iki oyunu da daha başındayken bıraktım. Ezio üçlemesinden bayağı alışmıştım çok büyük eksik hissettim. Öteyandan Unity'i hala oynuyorum, buglarının çoğunan kısmen arınmış ama hala denk geldiğim oluyor. Unity'de gizlilik çok önemli bazen çok sıkıcı oluyor bu kural, adam utanmasa çatıya çıkıp kontrol edecek.
 

Geri
Yukarı