Assassin's Creed Origins vs. Odyssey vs. Valhalla

Hangisi?

  • Assassin's Creed: Origins

  • Assassin's Creed: Odyssey

  • Assassin's Creed: Valhalla

  • Fikrim yok


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Eskiden yeniye gitmek daha iyi olur. Sonuçta grafiği güzel oyundan daha kötü grafikli bir oyuna geçmek insana wow dedirtmez. Bir özellik sunmaz.
 
Eskiden yeniye gitmek daha iyi olur. Sonuçta grafiği güzel oyundan daha kötü grafikli bir oyuna geçmek insana WoW dedirtmez. Bir özellik sunmaz.

Grafik olarak değil de oynanış olarak dediğiniz doğru. Ben Origins'den önce Odyssey oynamıştım Origins çok sıkıcı gelmişti yarım bıraktım ama daha sonra bitirdim. Grafik olarak üçü de birbirine benziyor.
 
Evet oynanış konusunda da dediğim şey doğru bence.
Ben ac black flag bitirmiştim 4 sene önce. 2 yıl sonrasında unity alıp oynamıştım aşırı iyidi. Daha daha sonra black flagı tekrar satın aldım ama hiç sarmadı. Tek öldürme çeşidi hidden blade ile yavaş yavaş öldürmeydi veya koşarak. Unityde resmen değişmişti.
 
Vikingleri seviyosanız Valhalla.
Yunan mitolojisine ilginiz varsa Odyssey.
Antik mısırı seviyosanız Origins.
bence Valhalla'yı deneyimlemelisiniz.

Bence üçü de oynamaya değer oyunlar ama Origins biraz zayıf kalıyor diğer ikisine göre. Origins'den önce Odyssey veya Valhalla oynanırsa Origins sarmaz.
 
Kısaca;
Güçlenme ve loot yapma fanteziniz var ise Odyssey,
Diğer AC'lere göre daha iyi ana ve yan hikaye isterseniz Valhalla,
Mısır olsun derseniz Origins.​

  • Origins oynamadım, pek bana hitap eden bir oyun değil. Ayrıca mekanikleri çok iyi değil.
  • Odyssey de 90 saatim var çok eğlenceli oyun. Bir sürü özel güç ve ekipman var. Ayrıca dünyası çok güzel. Antik yunan mitolojisini severseniz direkt alın. Tek kötü yanı aşırı tekrara düşüyor ve hikayesinin sonu çok saçma.
  • Valhalla da ise 140 saatim var. Oyunu %100 bitirdim tüm eklentileri ile. Güzel oyun ama dünyası çok karanlık. Hikayesel anlamda diğer oyunlardan daha iyi bence ama muhteşem de değil!
Ben yerinizde olsam Odyssey seçer Kassandra hanım ile eğlenceme bakardım!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı