Steam Assassin's Creed oyunları indirime girer mi?

Steam'de indirime girdiği zaman bile çok pahalı oluyor Ubisoft'a göre. Ubisoft'ta 100Gold'un varsa %20 indirim veriyor sepetine, oyunlar indirime girince topluca hepsini alırsan yeni oyunlar dahil hepsini 1000TL'ye kapatabilirsin. Eğer zamlanmazlarsa.

Uplay indirimlerini Voidu ve ETail'den takip et. Ben Voidu'dan tüm seriyi şaka gibi bir fiyata topladım.

Nedir o şaka gibi fiyat? Ve Ubisoft hesabına mı topladın.

Steam'de indirime girdiği zaman bile çok pahalı oluyor Ubisoft'a göre. Ubisoft'ta 100Gold'un varsa %20 indirim veriyor sepetine, oyunlar indirime girince topluca hepsini alırsan yeni oyunlar dahil hepsini 1000TL'ye kapatabilirsin. Eğer zamlanmazlarsa.
Hocam tüm seri 1000 tl çok iyi olurdu ama Steam takıntım var oldukça zarar edeceğim galiba bu arada Voidu dan alsam çok iyi fiyatları ama işte takıntılıyım hocam @spriggan @NormalVatandas

Hocam tüm seri 1000 TL çok iyi olurdu ama Steam takıntım var oldukça zarar edeceğim galiba bu arada Voidu'dan alsam çok iyi fiyatları ama işte takıntılıyım hocam @spriggan @NormalVatandas

Bende Steam takıntılıyım bu arada fakat acayip iyi fiyata bulduğumda nereden alacağım fark etmez arada uçurum yok ise Steam fiyatı ilr.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı