Assassin's Creed serisi Steam'den almaya değer mi?

Güven meselesi bir de takıntızı varsayarsak Steam'den almak bana mantıklı gelmiyor farklı sitelerede güveniniz olmazsa diye kendim Epic Games üstünden kuponlarla ucuza alıyorum bunu önermek istedim.
Tercih meselesi hocam. Her türlü o dandik Ubisoft uygulamasına gitmek zorunda kaldığımız için çok şey değişmiyor.

Aynı zamanda seriyi Steam'den almakta hesabımın değerini vs. çok artıracaktır.
Ubisoft oyunları 3. parti hesap(Ubisoft oyunları için Ubisoft hesabı oluyor bu) gerektirdiği için hesabınızı satarsanız hesabı alan kişi Ubisoft oyunlarına erişemeyecektir. Eğer 3. parti hesabınızı da vermezseniz o zaman oyunlar Steam hesabınızın değerini arttırmaz.

AC Origins ve AC Odyssey hariç hiçbiri Steam'den almaya değmez. Steam özelliklerini gerçek anlamıyla destekleyen sadece 2 AC oyunu var onlarda AC Origins ve AC Odyssey. Diğer oyunları Steam'den aldığında yaptığın tek şey adamların dandik uygulamalarına kısa yol açmış olmak oluyor.
Biliyorum yalnızca oyunların %90'ı Steam'de dururken farklı platform emin olamadım.
Yaz indirimleri geldiğinde paket halinde olan oyunları baya ucuzlar diye düşünüyorum. Yaz indirimleri beklenmeli bence.
Paket halinde 1289TL'ye düşüyor indirimlerde ama onda da çoğu oyun DLC'ler olmadan geliyor DLC'ler dahil olarak muhtemelen 1600'ü geçer.
Bende o senin kafandaydım ama AC oyunlarını Epic Games'ten almayı daha mantıklı buluyorum hem fiyat olarak daha iyi hem de Epic o kadar da kötü bir platform değil Ubisoft Connect'e bağlanamada Steam'den daha hızlı. Epic çoğu yere göre uygun.
Yok hocam öneriniz için teşekkürler ama Steam dışına çıkacak olursam direkt Ubisoft Connect üzerinden alırım

Tercih meselesi hocam. Her türlü o dandik Ubisoft uygulamasına gitmek zorunda kaldığımız için çok şey değişmiyor.

Ubisoft oyunları 3. parti hesap(Ubisoft oyunları için Ubisoft hesabı oluyor bu) gerektirdiği için hesabınızı satarsanız hesabı alan kişi Ubisoft oyunlarına erişemeyecektir. Eğer 3. parti hesabınızı da vermezseniz o zaman oyunlar Steam hesabınızın değerini arttırmaz.
Hesabımı satmayı düşünmüyorum.Sadece hesabın dışarıdan görünüşü olarak değer katar diye düşündüm.SteamDB üzerinde falan.Ama yine de satarsam hesabın yeni sahibi kendi hesabıyla etkinleştiremez mi?Tek seferlik aktivasyon mu?

Hesabımı satmayı düşünmüyorum. Sadece hesabın dışarıdan görünüşü olarak değer katar diye düşündüm. SteamDB üzerinde falan. Ama yine de satarsam hesabın yeni sahibi kendi hesabıyla etkinleştiremez mi? Tek seferlik aktivasyon mu?
Etkinleştiremez hocam. Bunlar tek seferlik aktivasyonlar. Mesela AC Origins'i alıp Ubisoft hesabınız ile ilişkilendirdiniz diyelim. Her Steam hesabınızdan AC Origins'e girdiğinizde oyunu ilişkilendirdiğiniz Ubisoft hesabınız açılıp öyle giriyorsunuz. Diyelim ki oyunu ilişkilendirdiğiniz Ubisoft hesabınızı sildiniz. Artık oyuna Steam'de hâla daha sahip olmanıza rağmen asla giremeyeceksiniz. Çünkü oyunu ilişkilendirdiğiniz Ubisoft hesabını silmiş oluyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı