Assassin's Creed Shadows 56 dolardan ön siparişe açıldı

Bir de utanmadan fiyatını 70 dolar koymuşlar :D Alınmaz.

70 dolarlık oyunlara uyguladıkları standart özel fiyatlandırma uygulanmış.

Oyun Epic Games'te ise 1750TL. Steam ile arasında 250TL oynuyor.

önemli not: Steam'de henüz Japonya ile dünya versiyonunu ayırmamışlar. Yani Japonya versiyonunu da ön sipariş verebiliyorsunuz lakin Japonya versiyonu sadece Japonya'ya özel hâle getirilince muhtemelen o versiyonu alanların oyunu iade olacak. Japonya'da yaşamayanların alması gereken "(WW)" yazısını içeren paketler.
Genelde Assassin's Creed oyunlarından pek beklentim olmaz, fakat bu oyun fena durmuyor. Serinin önceki oyunlarına kıyasla daha derli toplu bir oyun olacağı izlenimini verdi.

Bir de utanmadan fiyatını 70 dolar koymuşlar :D alınmaz.

Fiyat ayrı kalite ve artık kaldıysa sadık kitle ayrı. Ayrıca daha uygun fiyata erişilebilir. Daha kötü oyunlar benzer fiyata satıldı. Ben bu firmayı sevmesem de yaptığı işi seviyorum. Dönemin atmosferini benim için en iyi yansıtan oyun. Çevre tasarımları, oyunun grafikleri çok etkileyici. Benim için tasarım Odyssey kadar güzel olsun yeterli. Hikayesi ondan daha iyi olacağı belli. Oyunu taşlayanlar herkesten önce satın alacak ve belki serinin en büyük satış rakamı elde edecek 🤣

Fiyat ayrı kalite ve artık kaldıysa sadık kitle ayrı. Ayrıca daha uygun fiyata erişilebilir. Daha kötü oyunlar benzer fiyata satıldı. Ben bu firmayı sevmesem de yaptığı işi seviyorum. Dönemin atmosferini benim için en iyi yansıtan oyun. Çevre tasarımları, oyunun grafikleri çok etkileyici. Benim için tasarım Odyssey kadar güzel olsun yeterli. Hikayesi ondan daha iyi olacağı belli. Oyunu taşlayanlar herkesten önce satın alacak ve belki serinin en büyük satış rakamı elde edecek 🤣
Bu temadaki oyunun çok daha kaliteli ve çok daha güzel çıkabilip nam salacakken, böyle dandik bir firmanın elinden çıkması kadar acı verici bir şey yok bence. Üstelik yapay zeka da her oyun hep ortalama altı çıkması da işin komik tarafı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı