Assassin's Creed Shadows ön siparişten alınır mı?

Vanga28

Hectopat
Daha fazla  
Ubisoft üzerinden alındığında 1400 civarına geliyor. Bir de ön siparişe özel bonuslar var Ubisoft üzerinden alanlar için ama çok kararsız kaldim. Sizin fikirleriniz neler?

Ben şahsen oyun çıktığında kesinlikle alacağım. Param olsa ön siparişte alırdım. AC serisini seviyorsan bu oyunun oynanışının tatmin edeceğini düşünüyorum.

Ben oyunun Valhalla'nın üstüne çıkabileceğini sanmıyorum ki Valhalla iyi bir oyun değildi, sevenine giden bir oyun olacak. Ön sipariş her zaman riskli bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ubisoft +'dan oynamayı düşündüm ama işten güçten bitirebilir miyim bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AC artık bence baydı hep aynı tarzlar hep aynı olaylar her yıl yeni oyun biraz daha durup yeni oyun çıkarsalar daha güzel olacak.

Ubisoft+ ile 300TL almayı düşünüyordum ancak vize haftası zamanına geliyor sonraki hafta da bayram oynayabilirsem bayramda oynayacağım.

Ubisoft üzerinden alındığında 1400 civarına geliyor. Bir de ön siparişe özel bonuslar var Ubisoft üzerinden alanlar için ama çok kararsız kaldim. Sizin fikirleriniz neler?

Önsipariş bonuslarını sonrasında standart sürüme ekliyorlar, o kısmı dert etme. Fiyatı sana uygunsa yapıştır gitsin ama Ubi+ ile daha da ucuza bitirebilirsin. Kötü oyun olmayacaktır ama beklentimiz en az Odyssey kadar iyi olması.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı