Assassin's Creed Shadows Türkçe Yama [NextL-II] | Elysium Çeviri

Hocam Merhaba,
Bende Kaspersky plus var yamayı alıp indirdim ve dosyayı tarattım hiç bir tehdit bulmadı.
Yama da gayet güzel hocam ben baya beğendim, gayet açık ve anlaşılır her şey elinize emeğinize sağlık.

Son düzenleme:
Hocam Merhaba,
Bende Kaspersky plus var yamayı alıp indirdim ve dosyayı tarattım hiç bir tehdit bulmadı.
Yama da gayet güzel hocam ben baya beğendim, gayet açık ve anlaşılır her şey elinize emeğinize sağlık.

Çok teşekkürler. Biz yine de diğer kullanıcıların da virüs uyarısı almaması adına programda bazı değişiklikler yapacağız. Keyifli oyunlar diliyorum.

Bu şekilde karalamaya ve uygunsuz konuşmaya devam ederseniz, bu uslupla ne kadar küçük bir topluluk olduğunuzu göstermeye devam edersiniz. Mantıklı düşünün. Sizin forumunuzdakilerin dışarıya sızmasını ve kopyalanmasını istemiyorsanız buna önlem alınız. Tüm herkese açık bir şekilde paylaşıp çalındığını düşünmek te ap ayrı bir düşünce yapısı.

Yapay zeka devrimi oyun çevirileri ve dublaja gelsin artık.
Geleceğine emin olabilirsiniz. Dublaj alanında da henüz gizli tuttuğumuz çalışmalarımız var.

Benim konumun altında kendi yamanızın/başka bir yamanın reklamını yapmak ne kadar etik sizce? Zaten konu açmışsınız, gelip neden benim konumun altına da atıyorsunuz? Ki paylaştığınız link bile çalıntı bir içerik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı