Assassin's Creed Valhalla alınır mı?

Bence alınmaz, oyun animasyon buglarıyla dolu, tüm karakterler ölü ve bayık. Hiçbirinin içinde ruh yok. Onun yerine oynamadıysan Odyssey al çok çok daha iyi. Ben hayatımda bu kadar baştan savma, bu kadar "ne yaparsak alıyo bunlar zaten boş veriiin" denilerek yapılmış bir oyun görmedim.
 
Viking teması seviyorsanız kaçırmamanız gereken bir oyun. Ancak oyun keşke tam manası ile open world olsaymış dedirtiyor insana... Yani İskandinavya'dan gemiye atlayıp İngiltere kıyılarına çıkıp yağma yapamadıktan sonra biraz makyajlanmış origins odyssey olabiliyor. Tabi bir de tam pandemi zamanına denk geldiği için de oyun beklenen etkiyi yaratamadı. Ha ülkenin maalesef ekonomik anlamda kötü olması ve kur mevzularından ötürü artık halihazırda bölgesel fiyatlandırma olan yerlerde satıcı firma yapmasa bile oyunun yapımcısının zam yapmaya başladığı bir dönemdeyiz. Bence indirimde bir oyun gördüğünüzde alın. Yarın (6-7 ay sonra) nasıl olsa alamayacaksınız, alamayacağız...
 
Kesinlikle öneriyorum. Valhalla özellikle 800'ler İngiltere'sini ve vikingleri çok güzel anlatıyor. Suikatçı ve mitoloji sosu da yanında kaymak üstelik. Ayrıca verilen paranın karşılığını da 100 saatlik içeriği ile de veriyor.
 
Origins' de antik mısır dönemini Odyssey'de antik yunan mitolojisini oynadım ve zevk almıştım şimdi sıra daha çok sevdiğim viking mitolojisinde paylaşım yaparak duyuran arkadaşa teşekkürler.
 

Geri
Yukarı