Oyun Assassin's Creed Valhalla Complete Edition 176 TL

Direkt "aktiflestir" linki bile vardi orada, ben hiç sorun yasamamistim. Cok sasirdim.

Voidu maillere hep donup cozum uretiyor bu arada, puanlara yonelik cok yardimci olmuslardi. Orasi daha ucuz dusunurseniz.

Ben Voidu'dan birkaç oyun aldım ama bana para vermemişti puan parası iletişe mi geçmek gerekiyor vermeleri için oyunu alalı biraz süre geçti ama.
 
Oyuna ait ogeler gibi bir alan vardi orada dlc'leri gormustum ben. Kapak gorselinde veya adinda olmayabilir, ustune tiklayip bakin bir.
Paketler arasında farkları biliyorum, oyunu oynayan ve bu farklara değer mi bilen var mı o anlamda sormuştum. Yine de teşekkürler, az bir fiyat farkı vardı zaten.
 
Season Pass içinde 3 mission var, yanlissiniz saniyorum. Asagiya ekledim.

Hocam ekstra olarak dedim zaten biliyorum hocam 210 saatim oldu oyunda tüm DLC'ler bende oynadım sadece Complete versiyonunda Ultimate pack veriyordu kurt kostümü vs. ondan bahsediyorum ayrıca ragnörökde season Pass yokmuş bu da çok garipmiş gerçekten :D
 
Değmez o zaman ya yazmaya.
Hakkinizi hicbir zaman birakmayin. 130 puan birikir, 20 eksiginiz kalir, o gunu anarsiniz.
Steam de Dying Light 175 TL onu mu alayim yoksa Valhalla'yi mi alayım.
Valhalla complete. Dying Light degil ve %50. Ben zamlansa dahi tam surumunu bekler, en az %75 oldugunda alirim. Zaten o senenin parasinin alim gucu simdikinden dusuk olur (simdinin 175'i gelecek senenin 250'sinden pahali, gibi).

Valhalla derim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı