onFire
Hectopat
100 TL üzerine veriyor diye biliyorum sepette yazıyor yanda ayrıca 150 puan olduğunda kullanabiliyorsunuz.Anladım. 61 TL'lik oyun için kaç kredi verirler bilginiz var mı?
100 TL üzerine veriyor diye biliyorum sepette yazıyor yanda ayrıca 150 puan olduğunda kullanabiliyorsunuz.Anladım. 61 TL'lik oyun için kaç kredi verirler bilginiz var mı?
Raven klanı olarak seni yok etmeye geliyoruz.
Hakkinizi hiçbir zaman birakmayin. 130 puan birikir, 20 eksiginiz kalir, o gunu anarsiniz.
Valhalla Complete. Dying Light degil ve %50. ben zamlansa dahi tam surumunu bekler, en az %75 oldugunda alirim. Zaten o senenin parasinin alim gucu simdikinden dusuk olur (simdinin 175'i gelecek senenin 250'sinden pahali, gibi).
Valhalla derim.
Hocam peki Valhalla'nin DLC'leri alınır.
Hangi yama acaba?Complete olanı en büyük paketi alın hocam 100 saati geçik bir deneyim savaş seviyorsanız mitolojik evren az buçuk hoşunuza gidiyorsa seve seve 100 saatiniz var ayrıca yama ile oynayın 10 kata daha çok keyif alırsınız.
Hangi yama acaba?
Benim oyunu beğenmenizle bir problemim yok fakat oyun kültürünüzü farklı ve kaliteli oyunlar deneyimleyerek geliştirmenizi ve sığ görüşlülükten kurtularak savunduğunuz şeyleri önce iyi bir araştırmanızı öneririm.Hocam isteyen istediğini oynayabilir size zorla oyun satmıyorlar alıp oynamayın o zaman zaten o firmalar satmayan bir oyunu geliştirmezler ayrıca ben kötü bulmuyorum ama iyide bulmuyorum. Tekrar ediyorum zamdan önceki fiyatının makul olduğunu ve oyuna göre yeterli olduğunu düşünüyorum bu dediklerim indirimli fiyatlar üzerinden olduğunu söylemek isterim.
Gold diye bir edisyon artik yok, olanlari linklerle paylastik ve olsaydi dahi 20-30 lira altinda olurdu tam surumun.@Luzz Ultimate Pack ve Dawn of Ragnarok gereksiz. Ultimate Pack ile gelen şeyler 2 saat içinde güçsüz kalıyor ve daha iyi eşyalar buluyorsun. Zaten oyunun sana verdiği para ile o eşyaları oyun içinden de alabilirsin. Dawn of Ragnarok ise God of War olmaya çalışmış fakat Ubisoft seviyesinin ötesine geçememiş sıkıcı bir DLC. Gold edition tek alınası paket. İçinde Season Pass geliyor. Season Pass ile gelen DLC'lerden Siege of Paris ana oyundan bile iyi.
Benim oyunu beğenmenizle bir problemim yok fakat oyun kültürünüzü farklı ve kaliteli oyunlar deneyimleyerek geliştirmenizi ve sığ görüşlülükten kurtularak savunduğunuz şeyleri önce iyi bir araştırmanızı öneririm.
Gold versiyon hiçbir zaman o kadar ufak farklara sahip olmadi.Gold diye bir edisyon artik yok, olanlari linklerle paylastik ve olsaydi dahi 20-30 lira altinda olurdu tam surumun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.