Assassin's Creed Valhalla FPS sorunu yaşayan var mı?

PC'de 570 değil 270 lira. Gerçi size 10 lira da yapsalae crack beklersiniz.😉
Aynen kardeşim aynen. Her sene kopyalanan oyuna yüzlerce para dökül sonra "Calma LeN" de. Sizdeki kafa kimsede yok... Bu forumda gördüğüm en boş şeydir crack duyarı kasılması. E gidin Demon Souls oyununa verin bakayım 700 TL. Yapmayın arkadaşlar, 250 TL'yi tek hakeden Cyberpunk gibi oyunlardır. Adamlar 10 dolar zam geldi diye isyan çıkarıyor. Popüler kültüre uyup bir oyuna bu kadar para dökülemem ben.

Bu arada AC: Odyssey oyununu 28 TL fiyatına aldım. Boşuna crackçi falan demeye çalışma bana, sadece çok fiyat baymak saçmalık diyorum. He zengin olan gitsin alsın ona lafım yok.

Arkadaşlar oyunların arkasında bir yılın emeği var yüzlerce insan sabah akşam çalışıyor hata illa ki olabilir ki var yok demiyorum yurt dışında oturan adam için 60 euro hiç birşey 60tl verip valhalla almışsınız gibi düşünün adam burada 300 tl verince tabi ki yerecek hat etmeyecek diyecek yer arıyor ülkenin şartları maalesef.

Oyun yeterli RAM'i boşaltamadığını duydum bu da her 1 saatte bir RAM'i dolduruyor demek o yüzden 1 saat geçicence sürekli FPS düşüyormuş 32 GB üstü RAM'lerde sıkıntı olmuyormuş. Bu arada oyunu alacaklara tavsiye kasım sonu gibi indirimler olacak Epic'te oradan kupon kodu dağıtırlar büyük ihtimal o kodla daha ucuza alabilirsiniz şahsen ben öyle yapacağım.

Oyunda daha Norveç kısmındayım ama Odyssey bitirmiş biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki valhalla çok daha iyi, hikayesi olsun yan görev olayının güzel olması ve mini oyunlar, zaten öbür şeylerden bahsetmiyorum Ubisoft önceki oyunlardan sevilen şeyleri korumuş, gerçekten çok güzel kurgulanmış bir oyun ben de bu kadarını beklemiyordum.
Bu arada sistemim i5 10300H, GTX1650 Ti ve oyunda medium ayarlarda ortalama 50 FPS alıyorum. İlk yayıncılardan izlediğimde oyun böyle bitmemiş kötü bir oyun gibi gelmişti gözüme ama optimizasyonu falan da iyi yani.

Ben de FPS sıkıntısı olduğunu duydum. Uplay Store'dan da indirimli bir şekilde alabilirsiniz 100 Unit ile.
Bu işlem olmuyor. Ben alırken o şekilde almaya çalıştım. Ne indirim yaptı nede coini geri verdi...
Yeni çıkan oyunlarda 3 ay sonra bu işlemi yapabiliyormuşsunuz!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı