Assassin's Creed Valhalla GTX 750 Ti DirectX 12 fix sonrası düşük FPS

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maffay__musty

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim sisteminde GTX 750 Ti ekran kartı mevcut. Bildiğim kadarıyla bu ekran kartı DirectX 12 desteklemiyor. O yüzden oyun açılmıyordu. Ben bir DirectX 12 için bir fix buldum ve oyun açılıyor. Yalnız oyun da FPS çok düşük. YouTube'da ki videolarda gayet güzel bir şekilde çalışıyor.

Sistem özellikleri.

ASUS B560M TUF Gaming anakart.
i5 11400 işlemci.
16 GB DDR4 RAM.

Neden kasabilir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistem gereksinimlerini boşa yazmamışlardır. O ekran kartı ile oyunu stabil bir şekilde oynayamazsınız. YouTube'da bolca sahte benchmark videosu bulunmaktadır.

Arkadaşlar benim sisteminde GTX 750 Ti ekran kartı mevcut. Bildiğim kadarıyla bu ekran kartı DirectX 12 desteklemiyor. O yüzden oyun açılmıyordu. Ben bir DirectX 12 için bir fix buldum ve oyun açılıyor. Yalnız oyun da FPS çok düşük. YouTube'daki videolarda gayet güzel bir şekilde çalışıyor.

Sistem özellikleri.

ASUS B560M TUF Gaming anakart.
i5 11400 işlemci.
16 GB DDR4 RAM.

Neden kasabilir acaba?

Normaldir Direct X 12 fix ile yüksek FPS alamazsınız oyun ne ile çalışacak? Büyük ihtimalle sahtedir. Videoyu verir misin?

Normaldir Direct X 12 fix ile yüksek FPS alamazsınız oyun ne ile çalışacak? Büyük ihtimalle sahtedir. Videoyu verir misin?

Muhtemelen DX 11 veya Vulkan ile çalışıyordur fakat o ekran kartı ile oyunu stabil bir şekilde oynatmak mümkün değil zaten.

Buyrun arkadaşlar o video @Playstor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En düşük grafiklere alıp dene oyuna verdeğin rami arttır ve normal düşük fps olması nasıl osa ekran kartı düşük ve ben vidonun sahte olduğunu düşünüyorum çünkü o kartla o oyun zor.

Aslına bakarsanız oyunun ana menüsünü bile göremiyorum. Donup donup çalışıyor. Yani ana menüye bir gelsem ayarları düşüneceğim ama gelemedim bir türlü.

Aslına bakarsanız oyunun ana menüsünü bile göremiyorum. Donup donup çalışıyor. Yani ana menüye bir gelsem ayarları düşüneceğim ama gelemedim bir türlü.
başka buna benzer bi fix i deneyin önermem ama oynamak istiyorsanız bişi diyemem birde oyun crack mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı