Assassin's Creed vs Call of Duty

supprime

Hectopat
Makaleler
1
Bayağıdır üzerine düşündüğüm bir konu AC serisi benim için her zaman daha özeldir fakat karşıda da CoD gibi köklü bir seri var
En iyi oyunlar olarak AC tarafında Assassin's Creed 2 ilk sırada daha sonra Black Flag(gemide söylenen şarkılar müthiştir) ve son olarak Odyssey.
Aralarında en iyisi kesinlikle Ezio'nun hikayesiyle AC 2

CoD tarafında klasik olarak MW1 MW2 ve MW3 aralarında en iyisi kesinlikle MW2

Genele baktığımızda geriye 2 oyun kalıyor AC2 ve MW2

Aslında oyunların türleri çok ayrı şeyleri anlatıyor fakat AC 2 hikaye unsurunda bence çok daha önde oynayış olarak da kendine has bir oyun seçimim AC 2

Fakat eğer genel olarak oyun serilerini karşılaştırıyorsak maalesef AC serisinin neredeyse tek olayı tapınakçıları öldür.

AC2 efsanedir. En sevdiğim oyunlardandır. Ama COD'un yeri bende çok ayrı. Özellikle MW serisi. Birçok kez bitirdim MW serisini. Warzone'da da 1500 saatim var. Ekran Alıntısı.PNG

Bayağıdır üzerine düşündüğüm bir konu AC serisi benim için her zaman daha özeldir fakat karşıda da CoD gibi köklü bir seri var
En iyi oyunlar olarak AC tarafında Assassin's Creed 2 ilk sırada daha sonra Black Flag(gemide söylenen şarkılar müthiştir) ve son olarak Odyssey.
Aralarında en iyisi kesinlikle Ezio'nun hikayesiyle AC 2

CoD tarafında klasik olarak MW1 MW2 ve MW3 aralarında en iyisi kesinlikle MW2

Genele baktığımızda geriye 2 oyun kalıyor AC2 ve MW2

Aslında oyunların türleri çok ayrı şeyleri anlatıyor fakat AC 2 hikaye unsurunda bence çok daha önde oynayış olarak da kendine has bir oyun seçimim AC 2

Fakat eğer genel olarak oyun serilerini karşılaştırıyorsak maalesef AC serisinin neredeyse tek olayı tapınakçıları öldür.
Hocam bence black ops 1-2 daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı