Assetto Corsa çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

581391

Decapat
Öncelikle iyi günler. Assetto Corsa'ya mod yükleyip açmaya çalıştım fakat şu hataları alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?

123.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz siteler yerine direk srpnin kendi sitesinden indirmek daha guvenli.
farketmez asettoworld en güvenlilerinden zaten ben ordan indirmiştim oynarken. diğer modları bilmem ama arabaları falan hep ordan indiriyordum sanırsam.

Fark etmez asettoworld en güvenlilerinden zaten ben oradan indirmiştim oynarken. Diğer modları bilmem ama arabaları falan hep oradan indiriyordum sanırsam.

Bende kullandim assetto worldu ama cogu baska saçma sapan dosya sitelerine attirip indirttiyor onlarda bastigin gibi yeni sayfalar acıyor falan filan
En garantisi srpnin kendi sitesi.

Bende kullandim assetto worldu ama cogu baska saçma sapan dosya sitelerine attirip indirttiyor onlarda bastigin gibi yeni sayfalar acıyor falan filan
evet haklısın mistik mistik sitelere atıyor indir butonuna tıklayınca.

Hocam bir şey daha soracağım content Manager'e attığımız modları nereden siliyoruz.

Bende kullandim assetto worldu ama cogu baska saçma sapan dosya sitelerine attirip indirttiyor onlarda bastigin gibi yeni sayfalar acıyor falan filan.

Evet haklısın mistik mistik sitelere atıyor indir butonuna tıklayınca.

Şimdide böyle hata veriyor.

Dosya Ekleri

• 122.png
    122.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Hocam bir şey daha soracağım content Manager'e attığımız modları nereden siliyoruz.

Şimdide böyle hata veriyor.
belliki SOL'da bir hata var hmm bekle anlarsam geri dönüş yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı