Rehber Assetto Corsa Content Manager, Custom Shader Pack, SOL Weather nasıl kurulur?

Selam ben bir şey soracaktım bu wdts araçları var drift için Online serverlarda oynuyorumda S13 S14 vs. var onlarla drift atarken virajları 30-40 ile dönüyor araba debriyaj tokatlıyorum gaz Full'de gösteriyor ama bayılıyor araba Turbo'da %100 de ben difransiyelden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü sağa sola dönerlen 2 ile dönüyor tekeri düz tutunca çıkabildiği kadar çıkıyor çözümünü biliyorsanız yazabilir misiniz? (el freni yerine debriyaj tokatlayarak arabanın yan vermesini sağlıyorum)
Bu konuda benim de pek bilgim yok maalesef. Dediğiniz şekilde bazı araçlar boğuluyor, düşük devirde yeterli torku sağlayamıyor herhalde.

Merhabalar ben bu kurulumu yapmadım fakat bir video izledim. Orada shutoko trafik yolunu kurdum ve 6-7 araba ekledim sonra o arabaların içlerinin detaylarını azaltma dosyasını indirdim FPS artsın diye. Oyuna girdim ama oynayamadım. 2-3 FPS alabildim ekran kartım GT 730 medium ayarlarda 30 FPS alıyor normal Assetto Corsa`da fakat sizin yaptığınız şeyleri yapınca oyunda arabayı bile 1. vitese alamadım kasmadan. Bunu nasıl engelleyebilirim? Bu arada oyunun görüntüsü iyiydi bütün ayarlar yüksekte gibiydi, bunu nasıl azaltabilirim veya FPS arttırabilirim?

Merhabalar ben bu kurulumu yapmadım fakat bir video izledim. Orada shutoko trafik yolunu kurdum ve 6-7 araba ekledim sonra o arabaların içlerinin detaylarını azaltma dosyasını indirdim FPS artsın diye. Oyuna girdim ama oynayamadım. 2-3 FPS alabildim ekran kartım GT 730 medium ayarlarda 30 FPS alıyor normal Assetto Corsa`da fakat sizin yaptığınız şeyleri yapınca oyunda arabayı bile 1. vitese alamadım kasmadan. Bunu nasıl engelleyebilirim? Bu arada oyunun görüntüsü iyiydi bütün ayarlar yüksekte gibiydi, bunu nasıl azaltabilirim veya FPS arttırabilirim?
GT 730 ile uğraşmaya değmez maalesef. GTX 980 bile akıcı şekilde oynatmaya yetmiyor Shutoko + trafik açınca.

İçimi kıpır kıpır ettiniz hocam umarım nasip olur herkese. İlk iş M3 ile aragazı vermek.
Yine de denemek isterseniz, Assetto Corsa Video ayarlarından hepsini düşüğe alın. Custom Shader Patch ayarlarından da Graphic Adjustment ayarı altında AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) ayarını aktif yapın. Yan tarafta da yüzdesi var, %50 yapın onu :d Belki bu şekilde 3 FPS değil de 10 FPS falan alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam merhaba bende content Manager'den oyunu GO yapınca böyle bir hata alıyorum "daha fazla bilgiye main Log.log dosyasından ulaşılabilir."

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı