Assetto Corsa nasıl sıfırlanır?

Satukkk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben dün Assetto Corsa denedim çalıştı falan sonra trafik modunu deneyeyim dedim gereksiz fazla zeki olduğum için haritanın moduna bakmadım ve harita yüklenmedi sandım. Allem ettim kallem ettim olmadı. En sonra sıfırlamaya çalıştım olmadı ve artık oyuna giremiyorum. Nasıl sıfırlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam, ben dün Assetto Corsa denedim çalıştı falan sonra trafik modunu deneyeyim dedim gereksiz fazla zeki olduğum için haritanın moduna bakmadım ve harita yüklenmedi sandım. Allem ettim kallem ettim olmadı. En sonra sıfırlamaya çalıştım olmadı ve artık oyuna giremiyorum. Nasıl sıfırlayabilirim?

Content ve extensions dosyalarını silip Steam'den dosyaları doğrula orijinal dosyaları indirir tüm oyunu baştan indirmeyeceği için çok sürmez.

Content Manager mi kullanıyorsunuz hocam yoksa oyunun kendisinden mi giriyorsunuz ?
Hocam galiba daha bilgilisiniz, ben modlamayı bilsemde çokda alakam yok pure,shutoko,nohesi falan indiriyorum, hata yaptıysam özür dilerim.

Son düzenleme:
Content ve extensions dosyalarını silip Steam'den dosyaları doğrula orijinal dosyaları indirir tüm oyunu baştan indirmeyeceği için çok sürmez.

Hocam galiba daha bilgilisiniz, ben modlamayı bilsemde çok da alakam yok Pure,shutoko,nohesi falan indiriyorum, hata yaptıysam özür dilerim.

Hocam sorun değil önerdiğiniz çözüm sonuca ulaştırabilir fakat content ve extensions dosyalarını silmek diğer çoğu ayalar ve bunun gibi oyun içi dosyaları da silecektir.
Arkadaşın belli ki hatası shutoko ve trafik araçlarında ama arkadaş sıfırlama istediği için en doğru seçenek bizim için sorunlu olanları silmek ve content Manager'i baştan kurmaktır.
Daha bilgiliden kastınız 4200 saat tecrübe ise evet hocam her konuda bilgim var.

hocam ben dün content menageri sıfırladım ama yinede trafik modu ve normal mod olmadı galiba assetto corsanın kendi dosyasında sıkıntı var birde ben sağlam oyun indirden yükledim steamle ilgim yok zaten sistemim çöp olduğu için yeni pc alana kadar oyun satın alamiom

Content Manager mi kullanıyorsunuz hocam yoksa oyunun kendisinden mi giriyorsunuz?

İkisindende denedim olmuyor

hocam ben dün content menageri sıfırladım ama yinede trafik modu ve normal mod olmadı galiba assetto corsanın kendi dosyasında sıkıntı var birde ben sağlam oyun indirden yükledim steamle ilgim yok zaten sistemim çöp olduğu için yeni pc alana kadar oyun satın alamiom

İkisindende denedim olmuyor
Hocam yeni pc kesinse alın şimdiden oyunları, mesela ben alınacağını biliyordum ve baya oyun stokladım pc kaldırmasa bile ve şuan çoğu oyuna yüksek fiyat vermedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı