Assetto Corsa PlayStation için alınır mı?

Aeroxs

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PlayStation için Assetto Corsa nasıl? DualShock iyi bir deneyim sunuyor mu? Sokak modu kendisinde mi geliyor? Daha önce oynamadım videolarda gördüm.

Merhaba, PlayStation için Assetto Corsa nasıl? DualShock iyi bir deneyim sunuyor mu? Sokak modu kendisinde mi geliyor? Daha önce oynamadım videolarda gördüm.
Hocam Playstation için alınabilir de alınmaz gibi de, sokak modu maalesef sen kendin sonradan kuruyorsun PlatStation'da olduğun için yapamazsın maalesef, klavyeden zor oynabilen bir oyun, kol ile oynanabilir mi bilemem.

Hocam PlayStation için alınabilir de alınmaz gibi de, sokak modu maalesef sen kendin sonradan kuruyorsun platstation'da olduğun için yapamazsın maalesef, klavyeden zor oynabilen bir oyun, kol ile oynanabilir mi bilemem.

Normal oyun nasıl hep sokak modu izledim.

Normal oyun nasıl hep sokak modu izledim.
Hocam haritaları var, arabaları var yarısı premium ile açılıyor ama genellikle pre'siz sürebilen araçlar var, haritalarda da 5-8 tane dağ haritası var daha fazlası da olabilir, diğerleri pist var, drag yarışı için dümdüz pistler var, hocam sadece araç çok ağır dönüyor yani yüksek hızda viraj dönmek imkansız, direksiyon setsiz pek oynanmaz.

Hocam haritaları var, arabaları var yarısı Premium ile açılıyor ama genellikle Pre'siz sürebilen araçlar var, haritalarda da 5-8 tane dağ haritası var daha fazlası da olabilir, diğerleri pist var, drag yarışı için dümdüz pistler var, hocam sadece araç çok ağır dönüyor yani yüksek hızda viraj dönmek imkansız, direksiyon setsiz pek oynanmaz.

Drift atılır mı?

Şehir gibi bir harita yok yani.

Hocam assetto corsa alacağınıza gran turismo sport veya gran turismo 7 alın müthiş oyunlardır keyifle oynarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı