Çözüldü Assetto Corsa trafikteki arabalar ışınlanarak gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
RAM
Rampage 8x2 16Gb 3200 Mhz
Ekran kartı
Asus Rog Strix Nvidia Geforce RTX 2060 Super Oc8Gb
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
Amd Ryzen 5 3600
Arkadaşlar ne yaptıysam yapayım düzelmedi, trafik modunu sildim yükledim, araç hızlarını düşürdüm - yükselltim, tamamen Assetto Corsa'yı sildim en baştan yükledim yine olmadı. Linkini aşağıya bırakıyorum.

1. dakikadan sonrasına dikkatli bakın, orada daha belli oluyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Kıssam bile aynı. Denediğimi belirtmiştim.

Acaba kurdugunuz shuto ile mi alakali? Baska bir trafik acilabilen shuto haritasi deneyin hocam. Ayrica baska trafik acilan la canyons gibi haritalar indirip orada trafigi deneyin. Baska haritada sorun yoksa sorun shuto'dadir. Ayrica spawn cars near only'i tikleyip, arac sayisini kismayi deneyin.
Arkadaşlar ne yaptıysam yapayım düzelmedi, trafik modunu sildim yükledim, araç hızlarını düşürdüm - yükselltim, tamamen Assetto Corsa'yı sildim en baştan yükledim yine olmadı. Linkini aşağıya bırakıyorum.

1. dakikadan sonrasına dikkatli bakın, orada daha belli oluyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o hizi kisin o ne oyle. O yuzden diye tahmin ediyorum.

Kıssam bile aynı. Denediğimi belirtmiştim.

Acaba kurdugunuz shuto ile mi alakali? Baska bir trafik acilabilen shuto haritasi deneyin hocam. Ayrica baska trafik acilan la canyons gibi haritalar indirip orada trafigi deneyin. Baska haritada sorun yoksa sorun shuto'dadir. Ayrica spawn cars near only'i tikleyip, arac sayisini kismayi deneyin.

Çözüm
Acaba kurdugunuz shuto ile mi alakali? Baska bir trafik acilabilen shuto haritasi deneyin hocam. Ayrica baska trafik acilan la canyons gibi haritalar indirip orada trafigi deneyin. Baska haritada sorun yoksa sorun shuto'dadir. Ayrica spawn cars near Only'i tikleyip, arac sayisini kismayi deneyin.

Shuto'yu orijinal sitesinden indirmiştim ama şimdi YouTube'dan birisinin paylaştığı shuto haritasını indirdim sorun düzeldi. Sağ olasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı