Assetto Corsa'da oyun kolu nasıl kullanılır?

wewe12212

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunkolunu bağlıyorum ama oyunda çalışmıyor, ayarlarda gözüküyor. Neden?

Screenshot_2.png

İsterseniz Content Manager indirin ayarları oradan yapın. Gamepad nedir?

Gamepad oyun kolu.

Gamepadin oyun kolu olduğunu biliyorum. Elinizdeki oyun kolunun marka modelini sordum. 50-100 liralık kötü gamepadleri çoğu oyun direkt algılamıyor.

Contect Manager ne işe yarıyor?

Oyun ayarlarını yapabileceğiniz farklı bir uygulama. Gamepad ayarlarını daha rahat ayarlayabilirsiniz oradan. Oyuna girmek, harita, araba seçmek için de orayı kullanmanızı öneririm.

Gamepadin oyun kolu olduğunu biliyorum. Elinizdeki oyun kolunun marka modelini sordum. 50-100 liralık kötü gamepadleri çoğu oyun direkt algılamıyor.

Oyun ayarlarını yapabileceğiniz farklı bir uygulama. Gamepad ayarlarını daha rahat ayarlayabilirsiniz oradan. Oyuna girmek, harita, araba seçmek için de orayı kullanmanızı öneririm.
Teşekkürler :)

Hocam hata veriyor.

Teşekkürler :)

Hocam hata veriyor.

Başka alternatif var mıdır çünkü oynamayı gerçekten çok istiyorum araba bağımlısıyım :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı