mhopan
Decapat
Daha fazla
Bilgisayarım eski olduğu için Debian kurdum fakat ilk fotoğrafda görüldüğü gibi başlarken böyle bir şeyler diyor ve çok nadir restart atıyor. Ve sebebini bilmediğim bir şekilde CD sürücüsü taktığım Disney DVD' sini okusada çalıştıramıyor. Video DVD' si olduğu için VLC ile açıyorum fakat bu DVD' yi artık ne yapıyorsa DVD gidiyor ve çıkarıp taksamda okumuyordu fakat okuyucunun dönme sesi geliyordu hala. Synaptic paket yöneticisinden sürücüleri kaldırıp bir daha yükledim ve bu sefer dosyalardan normal olarak açtım ama bu seferde dil seçeneklerinden ileriye gitmedi.
Bilgisayar: HP Compaq nx6310 ( Modelin ismi böyle yanlış yazmadım)/ İntel Genuine T2400 1.83 GHz x86/ Linux olmadan önce 512MBtan arttırılmış 2GB RAM/ İntel Mobile 945GM/ GMS Express ekran kartı. Donanımların hepsi terminal çıktılarından alındı. Bios fotosu yanlış olmasın diye. | Mate sürümü : 1.16.2 | Debian sürüm : 9 ( Yanlış hatırlamıyorsam.) / GNU GRUB sürümü: 2.02~beta3-5+deb9u1
Başta yazdığım şeyin hata olup olmadığını bilimiyorum ama hata ise ne olduğunu bilmediğim için, yazdığım hata ile alakası olabileceğini düşünüp belirtmek istedim. Verdiğim üçüncü fotoda Centriuno yazıyor, terminalde ise Genuine yazıryor ama İntelin sitesinde Core™ Duo olarak gözüküyor neden onu da bilmiyorum.
Ama önemli olduğunu düşündüğüm herşeyi yazdım.
İşlemcinin İntel sitesi
Bilgisayar: HP Compaq nx6310 ( Modelin ismi böyle yanlış yazmadım)/ İntel Genuine T2400 1.83 GHz x86/ Linux olmadan önce 512MBtan arttırılmış 2GB RAM/ İntel Mobile 945GM/ GMS Express ekran kartı. Donanımların hepsi terminal çıktılarından alındı. Bios fotosu yanlış olmasın diye. | Mate sürümü : 1.16.2 | Debian sürüm : 9 ( Yanlış hatırlamıyorsam.) / GNU GRUB sürümü: 2.02~beta3-5+deb9u1
Başta yazdığım şeyin hata olup olmadığını bilimiyorum ama hata ise ne olduğunu bilmediğim için, yazdığım hata ile alakası olabileceğini düşünüp belirtmek istedim. Verdiğim üçüncü fotoda Centriuno yazıyor, terminalde ise Genuine yazıryor ama İntelin sitesinde Core™ Duo olarak gözüküyor neden onu da bilmiyorum.
İşlemcinin İntel sitesi
Son düzenleyen: Moderatör: