Astra vs golf vs polp

Esquareone

Hectopat
Daha fazla  

Usta bana golf mantikli geldi ama cok hasari var Astra gozume hos gitmedi polo zaten kucuk araba sehir ici iyi gider ama sportif degildir Astra veya poloyu aliraaniz az yakar ama golf daha fazla yakar ikisine gore.

Polo'nun içi çok boş, kendisi de çok boş fakat az yakıyor.
Golf doluluk oranında Polo'dan iyi fakat yakıtı üzebilir.
Opel'i hiç kullanmadım fakat fabrika verileri güzel gözüküyor. Fakat milyonlar verseler ilandaki Astra'yı almam.

Benim tercihim Golf'ten yana olurdu.

Polo'nun içi çok boş, kendisi de çok boş fakat az yakıyor.
Golf doluluk oranında Polo'dan iyi fakat yakıtı üzebilir.
Opel'i hiç kullanmadım fakat fabrika verileri güzel gözüküyor. Fakat milyonlar verseler ilandaki Astra'yı almam.

Benim tercihim Golf'ten yana olurdu.

1.3 Multijet dengi bir motor var arabada diger bilgilere bende sahip degilim ama arabanin modifiyesi hosuma gitmedi.

Yakıt ve küçüklü çok önemli değil benim için aile arabası olarak kullanmayacağım zaten Astra hoşuma gitti fakat kaplamalı olması biraz kafamı kurcaladı satıcı kaplama öncesi Exper'i olduğunu söylüyor ama bilemedim golf için satıcı ile konuştum ağır hasarı olmadığını airbaglerin sorunsuz olduğunu söyledi zaten Exper yaptıracağım alacağım araca.

Astra'da kaplama olduğu için 2. planda golfe biraz sıcak bakıyorum alacağım aracın biraz da gitmesini istiyorum gitmekten de kastım üzmesin tekrar söyleyeyim yakıt konusu benim için çok büyük problem değil.

Yakıt ve küçüklü çok önemli değil benim için aile arabası olarak kullanmayacağım zaten Astra hoşuma gitti fakat kaplamalı olması biraz kafamı kurcaladı satıcı kaplama öncesi Exper'i olduğunu söylüyor ama bilemedim golf için satıcı ile konuştum ağır hasarı olmadığını airbaglerin sorunsuz olduğunu söyledi zaten Exper yaptıracağım alacağım araca.

Astra'da kaplama olduğu için 2. planda golfe biraz sıcak bakıyorum alacağım aracın biraz da gitmesini istiyorum gitmekten de kastım üzmesin tekrar söyleyeyim yakıt konusu benim için çok büyük problem değil.

Simdi fark ettim golf biraz fazla kilometre yapmis.

Golf diğer iki araca da saplar.

Polonun 3 silindirli olması biraz beni cezbetmedi gidişi konusunda biraz şüpheliyim rampa performansı falan nasıldır acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı