Astral seyahat deneyimi

Ahmettts

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba size dün gece bilinçli olarak yaşadığım astral seyahat deneyimimi anlatacağım. Gece 2 sularında denemeye başladım. Yaklaşık 15-20 dakikalık bir gayret sonucunda astral bedenimin yaklasik 1 metre kadar yükseldiğini hissettim. Bundan daha önce hiç böyle bir deneyimim olmamıştı. Maximum ulaştığım nokta buydu. Kalbim ağzımda gibi vücudum karıncalınıyordu. 1 metre yükseldikten sonra görüntü anlamamıştım halen. O seviyeye gelmek için büyük ihtimal daha profesyonel olmak lazım. Vücudum tüy gibiydi. Kordon bağı derler ya, onu hissediyordum. Harika mutlu eden haz verici bir deneyim. Siz yaşadınız mı hiç?

Merhaba. Lucid dreamcilerin WILD (wake induced lucid dream) dediği tekniği bilmeden kullanmışsınız. Hissettiğiniz şeyler gerçek, ama ruhun bedenden ayrılması gibi bir durum yok. Astral seyahat yaptım diyenlerin çoğu aslında bilmeden bu tekniği kullanıyorlar.

Merhaba. Lucid dreamcilerin WILD (wake induced lucid dream) dediği tekniği bilmeden kullanmışsınız. Hissettiğiniz şeyler gerçek, ama ruhun bedenden ayrılması gibi bir durum yok. Astral seyahat yaptım diyenlerin çoğu aslında bilmeden bu tekniği kullanıyorlar.
İyi günler. Lucid rüya bilinçli/bilinçsiz bir şekilde uyku halinde rüyanı kontrol edebildiğin bir özelliktir. Ben tamamiyle bilinçli bir şekilde, hisler yaşadım sizin dediğiniz şey ile kendi deneyimimi bağdaştıramadım.

İyi günler. Lucid rüya bilinçli/bilinçsiz bir şekilde uyku halinde rüyanı kontrol edebildiğin bir özelliktir. Ben tamamiyle bilinçli bir şekilde, hisler yaşadım sizin dediğiniz şey ile kendi deneyimimi bağdaştıramadım.
Adı üstünde wake induced lucid dream, yani ayık ve bilinçli iken yapılan bir teknik bu. Vücudunuz uyuyor ama beyniniz uyumuyor. Bu durum karabasan diye tabir edilen şeye benziyor ancak orda olay siz uykudayken sonrasında vücudunuzun uyku, beyninizin ise ayık duruma geçmesi. bunda ise siz ayık durumdayken vücud uykuya, beyin ise yine ayık durumda oluyor.

Siz yatar gibi yaparken duyu organlarınızın verdiği sinyalleri bilinçli halinizle almamaya başlıyorsunuz (çünkü yatmak istiyorsunuz, ki olması gereken de budur zaten) bu evrede uyku ile ayıklık arasındaki ince çizgidesiniz aslında ve astral seyahat denilen şeyde de bu çizgide bir süre kalıp daha sonra "astral seyahat"e geçmeye çalışırlar. Halbuki olan şey aslında beyniniz duyu organlarınızdan geri dönüt almamaya başlayınca bilinçaltı yardımıyla sanal bir ortam yaratması. Ruhunuz bedenden ayrılmıyor yani beyniniz boş kalmaya alışık olmadığı için rüyamsı hallere bürünüyor.

Buna benzer duyguları "sensory deprivation" tanklarında da deneyimleyebilirsiniz. Bir iki saat hiçbir şey görmeyin, tatmayın, koklamayın, duymayın bakın bakalım ne oluyor :)

Merhaba size dün gece bilinçli olarak yaşadığım astral seyahat deneyimimi anlatacağım. Gece 2 sularında denemeye başladım. Yaklaşık 15-20 dakikalık bir gayret sonucunda astral bedenimin yaklasik 1 metre kadar yükseldiğini hissettim. Bundan daha önce hiç böyle bir deneyimim olmamıştı. Maximum ulaştığım nokta buydu. Kalbim ağzımda gibi vücudum karıncalınıyordu. 1 metre yükseldikten sonra görüntü anlamamıştım halen. O seviyeye gelmek için büyük ihtimal daha profesyonel olmak lazım. Vücudum tüy gibiydi. Kordon bağı derler ya, onu hissediyordum. Harika mutlu eden haz verici bir deneyim. Siz yaşadınız mı hiç?
Sadece şaka amaçlı yazıyorum "Konuşanlar" da bu işe meraklı biri vardı.
Taxi'cilerin bu olaydan haberi var mı diye şaka yapıldı. 😇

Kimisi ruh diyor, kimisi BEN'lik diyor. Ama biyolojik vücudun düşünme kısmının ayrılması hevesinde olan ben de varım. Kimisi mutlak enerjiye dönüşmeden bunun olmayacağını iddia ediyor olsa da.

Dünya'da ve Kainat'da gezilecek çok ilginç yerler olabilir. Biyolojik sınırlardan kurtulmak güzel olabilirdi. 🙃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı