Astral seyahat gerçek mi?

hartimkel

Femtopat
Daha fazla  
2 gündür Astral seyahatle ile ilgili videolar izliyorum. Çok ilgincime gitti eskiden beli var olan bir şeymiş. Ben bunu denesem kendi halimde evdeki odaları falan gezsem uçsam Max nasıl bir risk olur? Aranızda yapmış varsa deneyimini anlatabilir mi?

Hocam Astral seyahat gerçektir diyemeyiz kanıtlanmış bir durum değildir lakin deneyen insanlara göre eğer siz ilk defa deneyecekseniz öyle evdeki odalara falan gezip uçamıyorsunuz kendi bedeninizi görseniz hemen uyanacağınız söyleniyor varlıkları görme gibi bir durum da vardı o yüzden yapacaksanız iyi araştırın derim.

Massaka abim gerçek diyor. Bizzat yapıyormuş hatta :D

2 gündür Astral seyahatle ile ilgili videolar izliyorum. Çok ilgincime gitti eskiden beli var olan bir şeymiş. Ben bunu denesem kendi halimde evdeki odaları falan gezsem uçsam Max nasıl bir risk olur? Aranızda yapmış varsa deneyimini anlatabilir mi?

Denesem deyip deneyeceğiniz boyutta bir şey değil, herkesin yapabileceği bir şey de değil.

Mazsaka abim gerçek diyor. Bizzat yapıyormuş hatta :D

Massaka diyorsa gerçektir.

Mazsaka abim gerçek diyor. Bizzat yapıyormuş hatta :D

Mazsaka dediyse doğrudur adamın kişiliği olsun falan zaten adam çok dinine bağlı biri.

Hocam Astral seyahat gerçektir diyemeyiz kanıtlanmış bir durum değildir lakin deneyen insanlara göre eğer siz ilk defa deneyecekseniz öyle evdeki odalara falan gezip uçamıyorsunuz kendi bedeninizi görseniz hemen uyanacağınız söyleniyor varlıkları görme gibi bir durum da vardı o yüzden yapacaksanız iyi araştırın derim.

Kalp atışı hızlanınca veya hızlı nefes alıp verince geri bedene geleceği söyleniyor.

Astral seyahat gerçek olabilmesi için fazla değişik. Bence lucid rüya diye bir şey var ve muhtemelen Astral seyahat onun efsaneleştirilmiş hali.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı