Astral seyahat yapamıyorum

Bir tane kız arkadaşım vardı vakti zamanında.
Bize gelip gitmişliği olan bir kızdı.
Bir akşam oyun oynadım ve bilgisayarı kapatıp uyudum. O akşam normalde yatak tarafında şarja taktığım telefonu gittim masanın altında şarja taktım. Sabah uyandığım zaman kız bana bunu söyledi ve daha sonra astral seyahat ile gece odama ziyarette bulunduğunu dile getirdi.
Başkasından duysam inanmazdım ama bizzat kendi kız arkadaşımdan duymuş olmak bir süre tuvalete gidememe sebep olmuştu.
O günden beri inanıyorum ben bu işe.
Siyasilerinde astral seyahat muhabbetinden korunduklarını öğrendiğimden beri iyice inanıyorum.
Çok garip bir şekilde inanmışın bu duruma :D bir şey demeyeceğim de dünya yuvarlaktık teorisini anlamadım.
 
Titreşim bölümüne kadar geliyorum ama sanki beynim buna engel oluyor, kalkamıyorum ve 1-2 dakika sonra her şey boşuna, puff. Nasıl yapabilirim?
Hocam lütfen artık yapmayın. Buna harcayacağınız vakit ile yeni bir dil bile öğrenirsiniz belki. Astral seyahat yapıp Hayalet Casper ile mi tanışacaksınız anlamadım. Lorraine Warren değilsiniz anlayın lütfen artık. Bir ara ben de merak sarmıştım ama FAZLA BOŞ. Etrafı filan gezmek için yapanlar, 1-2 yıl boyunca uğraşanlar var... Ellerinin altındaki Google Earth neye yetmiyor acaba, garip... Dediğim gibi çok gereksiz.
 
Astral seyahate 1 gecede mi çıkacaksın? Yıllarını veren var bu işe adamlar hayatlarını harcıyorlar bu işlere. Bir ara çok araştırmıştım ilk Lucid rüyadan başlanıyor, geliştikten sonra Astral seyahat (Ruhun bedenden ayrılması) olayı oluyor yalnız öyle filmlerdeki gibi değil o da. Usulü var yine yatıyorsun normal şekilde oluyor bir şeyler tam bilmiyorum. Tehlikelidir. Kalp krizinden ölen 500 kişi ölen var okumuştum bundan 5 sene önce gazetede. Lucid rüya için alnına para koyacaksın uyurken düşürmemeye çalışacaksın bu şekilde bilincin açık uyuyorsun.

Rüyanın rüya olduğunu anlıyorsun. Normal yoldan uyuyup bunu anlasan rüya biter fakat bu şekilde bitmiyor istediğini yapıyorsun. Kendi dünyan senin kuralların. Yalnız kalp ritmi bozulabilir tehlikelidir.
Buna alışıp su içer gibi kolay yapma derecesine geldiğinde astral seyahate çalışacaksın (y)
Orta çağdaki papazlar bile bu kadar yalan söylemedi be!
 

Geri
Yukarı