Çözüldü Asus 1 Ölü Piksel Garantiye Girer Mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ARDA TEK

Hectopat
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Asus MG248Q monitör aldım. Test ederken bir tane ölü piksel olduğunu fark ettim. Bir tane ölü piksel için değişim yaparlar mı? Sadece 1 tane gördüm ölü piksel.

3 ve üstü için değişim yapılıyor.

Çözüm
İade edebilme seçeneğin varsa iade et.

Takıntılı değilsen alışırsın gözün görmez bir yerden sonra, tecrübe ile sabit :)

Hb'den aldıysan ve henüz eline ulaştığı tarihten itibaren 14 günü geçmediyse iade edebilirsin ama değişim yapmazlar para iadesi yaparlar. 1 ölü piksel ciddi bir şey değil bir zamandan sonra farketmezsin bile ama o kadar para verip aldığın ürünün kusurlu olması insanın içini biraz huzursuzlaştırır, tecrübeyle sabit.

Geçen ay AOC G2460 PF aldım. ilk gün ölü piksel testi yaptım bir şey göremedim. 2. gün kendiliğinden 1 tane ekranın tam ortasında ölü piksel oluştu, dikkatli bakınca fark ediliyordu ama içim bir huzursuz oldu satıcıya geri gönderip para iadesi aldım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı