ASUS 24" VG248QE vs ASUS 27" VP278H

Awestic

Hectopat
Katılım
15 Haziran 2016
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitör seçimi için yardımınıza ihtiyacım var. Sistem özelliklerini vs. altta yazacağım.

Monitörleri Asus marka seçtim. Samsung, Philips vs. almak istemiyorum nedensiz:) BenQ'ya baktım fakat yorumlarda renklerin güzel olmadığını yazanlar oldu, biraz kafam karıştı açıkçası. Bu ikisinden başka öneriler olursa onları da değerlendiririm arkadaşlar. 1300 TL bütçem bu arada. Buyurun sistem özelliklerim;


Başka bir şey gerekliyse söylersiniz, yeterli gibi sanırım.

Online olarak oynadığım oyunlar: LoL, CS:GO. Diğer oyunları indirdim mi oynarım GTA 5'dir Far Cry'dır vs.

Not: Şu anda AOC 18,5 inch ekran 1366*768 çözünürlüklü monitörünü kullanıyorum. Her türlü farkı hissedebileceğime inanıyorum :)


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mg248 veya pg248q modellerini bir inceleyin.

Arkadaşın dediği gibi 1300 max 1400 bütcem daha fazla aşmaya gerek yok. Teşekkür ederim yinede önerin için.

Arkadaş bütçeyi 1300 TL olarak belirlemiş.

BenQ markası düşünmüyorum dediniz ama BenQ xl2411z modeline bakabilirsiniz.


Youtube'da bir video izledim BenQ xl2411z ile Asus VG248qe nin karşılaştırılma videosu BenQ nun soluk renkleri vardı canlı test etme imkanım olmadı ama...

Arkadaşlar Mafia 3 ün FPS testini yaptım fps sınırını kaldırdım max 60 fps gösteriyor ultra ayarlarda 30 a düşüyor. düşük Low ayarlarda 60 sabitleniyor sistemimi yukarıda belirttim açıkcası sadece lol ve csgo için 144 hz e değer mi bilmiyorum şuan Battlefield Hardline indiriyorum fps denemek için. Birde Fraps'ta deniyorum ama doğruluğunda bir sıkıntı var mıdır? bide Battlefield Hardline zorlayıcı bir oyun mu sistemi :)

Battlefield Hardline torrentinde sıkıntı yaşadım. AKK'yi geçmem sıkıntı oldu biraz fakat yarın akşam GTA 5 Fps'ini yazıcam onu baz alarak karar vericem 144 hz veya 60 hz alacağıma ama 144 fps alacağımı hiç sanmıyorum :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı