palamutyaşar
Decapat

Daha fazla  

Icc profilini indirdim ayrıca bir siteden nasıl kurulacağını baktım ama denetim masası renk yönetiminden kurmama rağmen görüntü değişmedi, anlamadım.Dostum Dell'e hiç girme. F/P bandından ineli çok oldu. ASUS kullanmaya ve alışmaya çalış.
-
HDR performansı çok çok kötü. Önerim oyunlarda pek kullanmaman.
Akşam ya da gece film/dizi izlerken açılabilir. Diğer türlü HDR'si olmasa daha iyi olurmuş dedirtiyor.
Forumda en ucuz IPS 2K monitör olup rtings üzerinde testi referans alındığından dolayı öneri görüyor. Ben açık fikirliyimdir. Bu ASUS'u hiç beğenmiyorum.
Renklerini belki OSD menüsünden kendiniz ayarlayabilirsiniz. Bende de bir ASUS monitör var.
Kendim tonları ayarlayarak daha sıcak bir renk yakaladım.
Farklılık olur mu bilmem ama renk profilini kurabilirsin. ASUS TUF VG27AQ Review
Eki Görüntüle 1763175
Hocam ben FPS oynamam hikayeli oyunlar ve futbol oynarım, hiç büyük gelmiyor ancak FPS de de pek sıkıntı oluşucağını zannetmiyorum.Hocam bu bilgiyi size @Saint Lucia ve @88602 hocalarım versin ben yanlış bir şey söyleyebilirim ben de bu iki monitör arasında kaldım hocalarımdan cevap bekliyorum. Bu arada hocam FPS oyunları oynuyorsanız 27" büyük geliyor mu acaba?
Değil hocam.VG27AQZ modelinde HDR'yi aktif edince monitörün sağ alt kısmındaki ısınma sorunu normal midir?
Icc profilini indirdim ayrıca bir siteden nasıl kurulacağını baktım ama Denetim Masası renk yönetiminden kurmama rağmen görüntü değişmedi, anlamadım.
Zamlanmadan dolayı iade yerine değişim isteyebilirsiniz çünkü HDR sonrası sağ altta ısınma oluyorsa fabrikasyon hatasıdır.@88602
Hdr'yi açınca monitörün sağ alt köşesinde ısı artışının olması iyi bir şey değilse, monitörü iade edeceğim. Lakin 7 bin TL'ye almıştım, şu an aynı sitede 9350 TL.
Dolayısıyla HDR'den kaynaklı ısınmayı göz ardı edip kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa 7 bin TL'ye daha az kalitede yeni bir monitör mü almalıyım? Eğer tavsiyeniz yeni bir monitör ise;
2k, 2560x1440p, IPS, HDR'si olan bu fiyat bandında monitör tavsiyeniz var mı? 27'' veya üzeri olursa daha iyi olur. Teşekkür ederim.
Dün akşam HDR yi kısa süre açıp sonra kapayıp 2 3 saat HDR siz oynamama rağmen sağ altta hafif ısınma vardı ancak sizin yorumunuzu okuduğum için dokundum ve farkettim. Yoksa hiç farketmezdim. Bence takılıcak bi konu değil kullanın ne derece bi ısınma bilmiyorum ama ben daha HDR ile 2 saat bile oynamadım. Isınma fazla değilse sorunlu ürün olduğunu zannetmiyorum.@88602
Hdr'yi açınca monitörün sağ alt köşesinde ısı artışının olması iyi bir şey değilse, monitörü iade edeceğim. Lakin 7 bin TL'ye almıştım, şu an aynı sitede 9350 TL.
Dolayısıyla HDR'den kaynaklı ısınmayı göz ardı edip kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa 7 bin TL'ye daha az kalitede yeni bir monitör mü almalıyım? Eğer tavsiyeniz yeni bir monitör ise;
2k, 2560x1440p, IPS, HDR'si olan bu fiyat bandında monitör tavsiyeniz var mı? 27'' veya üzeri olursa daha iyi olur. Teşekkür ederim.
Sonra iade etmekten vazgeçtim zaten, teşekkürler desteğin için. 31 inç bende almam ancak internette 24 ve 27 inç olarak da Asus'dan yakın fiyat olarak belirgin daha iyi bir monitör bulamadım, olanlar da 15 bini geçiyor gibi, kullanmam daha iyi olur sanırım hocam dediğin gibi, hayırlısı bakalım. Yine de 9 ve en fazla 12-13 bin TL gibi bundan iyi monitör aklınıza gelirse sizin ve diğer arkadaşların önerisini almak isterimDell'in 27inç modelini beğeneceğini sanmıyorum.
Renk uzantısı daha iyi ama siyahlarda ve konstratta çok zayıf kalıyor.
Teknik olarak bu konunun çok üstüne gittik ve konusu dahi oluşturup NanoIPS olarak alınmamalı sonucuna vardık.
Ben Dell'i seviyor ve beğeniyorum. Fakat fiyatından ötürü yanaşmıyorum.
Daha uyguna daha iyileri var çünkü.
HP X32 (2V7V4E9) Monitör
HP X32 (2V7V4E9) Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com Dell G3223D Monitör
Dell G3223D Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com 
31 inç olmaları nedeniyle belki tercih edilmiyorlar. Lakin güzel iki monitördür.
Senin yerinde olsam renk olayını manuel olarak ayarlayarak çözmeye çalışırım.
Görsellik kullanıcıya özel hitap eden bir ayardır.
Belki senin sarı gördüğünü ben yeşil göreceğim.
İlla monitörü değiştireceğim diyorsan gidip mağazada gör monitörleri.
Hocam monitörde FPS oyunları oynarken büyüklük hissi veriyor mu? Büyük geliyor mu? Eğer bu monitör sizde varsa.@Specialagent58 özellikle Gaming HDR modunda yarım saat oynadıktan sonra monitörün görece diğer yerlere kıyasla sağ alt tarafında ısınma oluyor. Aman aman bir ısınma değil; tahminimce bu denli ısınma normal dahi görülebilir; lakin bu denli fiyatlara bu ürünler alındığı için kusursuz ürün mü aldık kusurlu ürün mü aldık diye kafamızda soru işareti oluyor ve bu forumda siz değerli kişilere soru-cevap tarzında gönderilerle kafamızdaki müşkülatı gidermeye çalışıyoruz.
Büyük ihtimalle sorun değildir, pek alakalı olmasa da ben de 3 4 gün önce bu monitörü yeni kurduktan sonra ölü piksel, ghosting testleri yaptım ve sorunsuz çıktı ve buna rağmen HDR siz iken dahi ben de sağ altta ısınma farkettiysem bence bu bir sorun değildir, asıl sorunu ışık sızması ve belirttiğim diğer ögelerde ara derim ve zannedersem bunlar da sende yok, takılma kullanmana bak, HDR ile birkaç saat oynayıp senin için sağ alta dokunup sonucu yazacağım.@Specialagent58 özellikle Gaming HDR modunda yarım saat oynadıktan sonra monitörün görece diğer yerlere kıyasla sağ alt tarafında ısınma oluyor. Aman aman bir ısınma değil; tahminimce bu denli ısınma normal dahi görülebilir; lakin bu denli fiyatlara bu ürünler alındığı için kusursuz ürün mü aldık kusurlu ürün mü aldık diye kafamızda soru işareti oluyor ve bu forumda siz değerli kişilere soru-cevap tarzında gönderilerle kafamızdaki müşkülatı gidermeye çalışıyoruz.