Geçen gün ilk defa black ops 1 de fazla olmuştu, şimdi geçti gibi çok olmuyor ya da ben abarttım biraz. Bugün pubg de denedim coil whine çok az ama sabit 60fps alıyorum nasıl düzeltebilirim Gsync falan kapalı ama yinede 60 fps ekranım 144 hzRahatsız etmiyorsa kullanabilirsin. Sadece kulağını dayayınca duyuluyorsa çok önemli değil. Çoğu laptopta var bu ses. Rahatsız ediyorsa en kısa sürede iade talebi oluştur.
Geçen gün ilk defa black ops 1 de fazla olmuştu, şimdi geçti gibi çok olmuyor ya da ben abarttım biraz. Bugün pubg de denedim coil whine çok az ama sabit 60fps alıyorum nasıl düzeltebilirim Gsync falan kapalı ama yinede 60 fps ekranım 144 hzDeğişim iste, reddederlerse. İade et, tekrar satın al. Fakat iade parasını almadan alın diğer ürünü. Aynı cihaz size dönmesin.
Geçen gün ilk defa Black Ops 1 de fazla olmuştu, şimdi geçti gibi çok olmuyor ya da ben abarttım biraz. Bugün PUBG de denedim coil whine çok az ama sabit 60FPS alıyorum nasıl düzeltebilirim G-SYNC falan kapalı ama yine de 60 FPS ekranım 144 Hz
Geçen gün ilk defa Black Ops 1 de fazla olmuştu, şimdi geçti gibi çok olmuyor ya da ben abarttım biraz. Bugün PUBG de denedim coil whine çok az ama sabit 60FPS alıyorum nasıl düzeltebilirim G-SYNC falan kapalı ama yine de 60 FPS ekranım 144 Hz
Lol de bile 60 fps alıyorum rtx 3060 140w ile şaka gibi her şeyi denedim düzelmiyor ekranım 144 hz nasıl düzeltebilirim yeni aldığım pc de başıma gelenlere bakın yaFPS arttıkça coil whine sesini daha çok duyarsınız.
VSYNC açıktır belki.Lol de bile 60 fps alıyorum rtx 3060 140w ile şaka gibi her şeyi denedim düzelmiyor ekranım 144 hz nasıl düzeltebilirim yeni aldığım pc de başıma gelenlere bakın ya
Hayır kapalı tüm oyunlardaVSYNC açıktır belki.
Win 11 in saçma bir hatasıymış düzelttim.Bios'ta "C States" ayarını kapatarak deneyin bi'. Benim eski bilgisayarda işe yaramıştı. Bios'ta ayarı varsa denemekten zarar gelmez.
Merhaba ben v sync ve free sync açtığımda coil whine çok azaldı .Ekranım 144hz ileride mühendislik uygulamalarında 144 hz yani 144fps de sınırlı olması sorun yaratır mı ,daha yüksek performans almam gerekmez mi yazılımcı olacağım.Rahatsız etmiyorsa kullanabilirsin. Sadece kulağını dayayınca duyuluyorsa çok önemli değil. Çoğu laptopta var bu ses. Rahatsız ediyorsa en kısa sürede iade talebi oluştur.
Merhaba ben v sync ve free sync açtığımda coil whine çok azaldı .Ekranım 144hz ileride mühendislik uygulamalarında 144 hz yani 144fps de sınırlı olması sorun yaratır mı ,daha yüksek performans almam gerekmez mi yazılımcı olacağım.Bios'ta "C States" ayarını kapatarak deneyin bi'. Benim eski bilgisayarda işe yaramıştı. Bios'ta ayarı varsa denemekten zarar gelmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.