Withoutac1
Centipat
Coil whine benzeri bir ses duyuyorum. Ekran karti olmayan laptopta bu ses olabilir mi yoksa baska bir sorun mu vardir?
Ses çok şiddetli değilse değmez. Ama rahatsızlık veriyor ise ve coil whine olduğundan %100 eminseniz gönderin.Deneyecegim sanirim ama Trendyol'da bir saticidan aldim ve upgrade üründü servis iade kabul etse de orijinal fiyattan verir sanirim zarar edeceğim her turlu.
Deneyecegim sanirim ama Trendyol'da bir saticidan aldim ve upgrade üründü servis iade kabul etse de orijinal fiyattan verir sanirim zarar edeceğim her turlu.
@Withoutac1 anormal derecede varsa gönderin servise. Onarım ya da değişim çıkmalı bence.
Yurttan arkadaşımda SSD kaynaklı aynı sorun var.Alakası yok hocam cw bobinlerden geçen güç ile alakalı.
Olabilir hocam M.2 SSD'den kaynaklı cw yaşadım ilk başta inanmayanlar olmuştu sonra video çekip YouTube'a yükleyip linkini atmıştım herkes şaşırmıştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.