ASUS A320M ile R5 5500 çalışmıyor

berkkasim

Decapat
Daha fazla  
Ryzen 5500 islemcim Radeon 6500XT ekran kartim var anakartim ASUS A320M islemciyi takinca PC acilmiyor. Ama eski islemicimi takinca (Ryzen calisiyor. Problem anakartta mi acaba? Eski işlemcim: R3 3200G.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim bu işlemci B450 ile daha verimli çalışır ama yine de BIOS Update gerekir.
B450 anakartlarda flasback özelliği olan modeller var onlara bakın.
Sonradan sorun çıkmasın.
Evet A320m S2H Modeli War bendede ne yazıkki overclock gibi özellikleri kullanamıyorsun Standart hızlarda kullanabiliyorsun. degişmeyi düşünürsen bütçene göre hem ramlerini hem işlemcinden verim alabilecegin bir anakart seçmen mantıklı olur benim 3.pc bu 1 ini satıcam onu satınca bende a320m S2H'a elveda edicem :D

Olur bu kartlar iyidir.
Flashback ta var sorun yaşamazsınız.

Evet A320M S2H modeli war bende de ne yazık ki overclock gibi özellikleri kullanamıyorsun standart hızlarda kullanabiliyorsun. Degişmeyi düşünürsen bütçene göre hem RAM'lerini hem işlemcinden verim alabilecegin bir anakart seçmen mantıklı olur benim 3.PC bu 1'ini satacağım onu satınca bende A320M S2H'a elveda edeceğim :D

Senin için en iyisi hayırlısı olsun hocam.
Umarım kavuşursun.

Olur bu kartlar iyidir.
Flashback ta var sorun yaşamazsınız.

Senin için en iyisi hayırlısı olsun hocam.
Umarım kavuşursun.
Çok saol kankam diger pcde Asus prime b450 ll modeli war ondan memnunum bunuda degişicektimde 1 pc fazlalık suan satana kadar diger pcyi ekleme cıkarma yapmayı düşünmüyorum sisteme :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı