Asus a55v laptop BF3 BF4 oynatır mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben Asus a55v leptop kullanıyorum. 6gb ram, i5 işlemci, Windows 8.1, nvidia geforce gt 635m 2gb ekran kartı kullanıyorum.

Acaba bu ekran kartı bf3 normal, bf4'ü low ayarlarda oynayabilir miyim? Eğer konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim, forumun yenisiyim şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar ben asus a55v leptop kullanıyorum 6gb ram i5 işlemci windows 8.1 nvidia ge force gt 635m 2gb ekran kartı kullanıyorum acaba bu ekran kardı bf3 normal bf4 ü low ayarlarda oynuyabilirmiyim? Eğer Konuyu Yanlış Yerde Açtıysam Özür Dilerim Forumun Yenisiyim Şimdiden Teşekkürler
Oynayabilirsiniz. Birde ekran kartının güncel değilse güncelleyin.

Evet bende sandim kasar. Benim Ekran Kartim 7670m onda rahat oynadim ama orjnalse indir oyna ama orjinal değilse hic vaktini harcama. Misson cok cabuk bitiyor.

Evet Bende Sandim Kasar Benim Ekran Kartim 7670m Onda rahat oynadim ama orginal sa indir oyna ama orginal diyise hic vaktini harcama misson cok cabuk bitiyor
Hayır orjinal alacağım. Premium edition da Bf3 kasar mı? Diyorsun. Bence olmaz öyle bir şey youtube'da adam normal ayarlarda oynuyordu. Sen bana o iki ayarı verir misin ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı