ASUS AC 750 DSL ışığı yanmıyor

altinordulu1337

Picopat
Katılım
19 Ağustos 2020
Mesajlar
586
Çözümler
2
Yer
M'era Luna Festival
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sorunum çok enteresan. Başlıkta belirttiğim gibi ASUS model modemim var. ADSL ışığı yanmıyor. Haliyle interneti kullanamıyorum. Tanıdıklarımdan modem istedim. Üç modem denedim ve hepsi çalıştı. Kendi modemimi de tanıdığım bir bilgisayarciya götürdüm. O da denedi ve DSL ışığı yandı. Bu ne biçim sorun? Kendi modemim ben de çalışmıyor ama bilgisayarcı da çalışıyor. Kablolar, hatlar düzgün bu arada bir sıkıntı yok. Türk Telekom'dan da geldiler. Onlarda bir şey bulamadı. Ne yapmam gerek?
 
Modem değiştirin.
Veya modemin firmware güncellemesi varsa yapın reset attınız biliyorum ama tekrar atın.
Modem size savaş açmış.
 
Defalarca reset attım. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Yeniden kurulum da yapamıyorum. Çünkü telefon hattının DSL bağlantı noktasına bağlı olduğundan emin olun yazıyor. Ama zaten bağlı hiç bir sorun yok. Tek sorun başka yerlerde çalışıyor ama ben de çalışmıyor. Anlamadım ben bu nasıl bir sorun.
 
Valla hocam anlattığınız öyle bir şey ki çok garip bir şüpheniz varsa söyleyin ondan yola çıkalım.
Aynen baya garip bir durum ama sorunu hallettim. Kimse DSL kablosunda sorun bulamamasına rağmen ki başka modemler deneyince çalışıyordu. O kabloyu yine de değiştirdim ben. Sonra kendi modemi mi taktım düzeldi. Demek kablo da sıkıntı varmış anlaşılan.
 

Geri
Yukarı