Asus Al Suite 3 Overclock sorunu

Ayarlar işletim sistemi üzerinden yapıldığı için BIOS'a geçemiyor demek ki. Al Suite 3 çalışmaya başladığı zaman overclock da devreye girecektir.
Hayır AI Suite çalışmaya sıfırlanmış halde başlıyor. Örneğin çarpan kilidini 39 dan 42 yapıyorum kayıt edip yeniden başlatıyorum 30'a geri dönüyor :)

Ne gibi kontroller yapmalıyım? Mesela profiller bile oluşturdum kayıt edip onları yüklüyorum ama yine sıfırlanıyor yine sıfırlanıyor.

E her yeniden başlatışımda tekrar ayar yapmak saçma değilmi overclock bi kere yaparsın, sistem stabilse öyle bırakırsın :)

Sıkıntı nerde onu anlamıyorum Bios güncel, Program güncel, Driver'lar güncel, Windows 8.1 64 bit ve tüm updateler yapılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yaptın, mavi ekran yedin veya sistem kilitlendi, açılmıyor. Bu esnada Al Suite'in ayarları olduğu gibi bırakmasını mı istersin yoksa sistem stabilitesini sağlayana kadar bu ayarın kapalı olmasını mı istersin? Saçma olan bir şey yok.
Onu yapsa gene başımla gözüm üstüne, dediğin gibi bir durum yaşasam BIOS'u resetlerim haliyle programdaki ayarlarda sıfırlanır. Ama program bunu sistem zorlanınca değil her ayarlama işleminde yapıyor, senin dediğin gibi kritik bir seviyede sıfırlasa ayarları eyvallah ama durum farklı ve hala durumun saçma olduğu kanımın arkasındayım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Program zorlanınca mı? Kritik seviyede sıfırlasa mı? Anlattıklarımdan hiçbir şey anlamamışsınız... Al Suite geliştiricilerinden daha iyi bir şey bildiğiniz kesin ama, onu anladım.
Benim öyle bir iddam yok, siz dediniz oc sonrası mavi ekran verse ne yapacaksınız diye. Programın görevi benim ayarlarımı uygulamak ve o ayarların kalıcılığını sağlamaktır bu şuna benzer, bir oyuna girdiniz options da medium ayarlarda kaydedip oyunu oynadınız, birdahaki girişinizde oyun açılıyor ve fps yerlerde hemen optionsa koşup bir bakıyorsunuz ayarlar ultra kabul edilebilir birşeymi? Hayır öyle bir savunuyorsunuz ki programı sanki siz yazmışsınız diye düşünmeye başladım ;)

All Suite programı başlangıçta açılır durumda mı?
Sonuçta o verilere ulaşılması gerek.
O veriler anakart üzerindeki belleklerde değil, HDD'de bulunuyor.
Amacın kalıcılığı sağlamaksa yinede en doğru yol olan BIOS'u kullanmalısın.

Sen hala aynı şeyleri konuşmaya devam edeceksen başka arkadaşlarla devam edebilirsin. Yinede başlangıçta çalışan programları mutlaka kontrol et.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı